≫ 

„Volim te, prijatelju moj“: Đoković poslao emotivnu poruku Kobiju Brajantu na dan njegove smrti

Legendarni košarkaš poginuo je na današnji dan prošle godine

  • 1
Novak Đoković, Kobi Brajant

Foto: Twitter.com

Tačno godinu dana prošlo je od kako je svet tragično napustio jedan od najboljih košarkaša svih vremena, Kobi Brajant. Niko ne može da veruje da je prošlo već tačno 366 dana od tragedije koja je uzdrmala čitavu sportsku, ali i širu javnost.

Vest o smrti Kobija Brajanta je Novaka Đokovića zatekla na Australijan openu. Srpski teniser je tada briznuo u plač i održao emotivan govor.

- On je jedan od najvećih sportista svih vremena, inspirisao je mene i mnoge druge. Imao sam tu sreću da imam odličan odnos sa njim, bio mi je podrška kada mi je bilo potrebno, davao mi savete, uvek je bio tu. On je bio moj mentor, moj prijatelj... – između ostalog je izjavio tada Đoković.

Srpski teniser se setio svog dobrog prijatelja i 23. avgusta minule godine, kada je Kobi mogao da proslavi svoj rođendan. A Đoković se Brajanta setio i na današnji dan, kada smo ga pre godinu dana izgubili.

On je putem Instagrama podelio fotografiju na kojoj stoji zajedno sa njim uz kratak opis na engleskom i italijanskom jeziku.

- Zauvek Mamba. Volim te, prijatelju moj – napisao je Đoković.

Novak Đoković i Kobi Brajant

Foto: Instagram / Screenshot

Na današnji dan Kobija su se setili i brojni drugi srpski sportisti, koji su putem društvenih mreža delili njegove slike i citate.

Video: Šampionski NBA prsten Kobija Brajanta izlazi na aukciju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    26. januar 2021 | 16:32

    Ako je neko zaista zvezda to su njih dvojica,prizemni a zvezde, u tome je velicina njihova i postovanja od celog sveta🌠🌠🌠🌠🌠🌠✨✨✨✨✨

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA