Veliki udarac za Dominika Tima: Bez trenera na Australijan openu, moraće da ga zameni otac

Austrijski teniser moraće da se snađe bez Nikolasa Masua

  • 0
Dominik Tim i Danil Medvedev polufinale US Opena Foto: AP/Tanjug

Stroga pravila koja je propisala australijska Vlada povodom organizacije prvog Gren slema u sezoni polako, ali sigurno uzimaju danak. Mnogi teniseri i teniserke su javno izrazili negodovanje zbog toga što će sve do pred početak turnira morati da budu „zatočeni“ u svojim hotelima, a neki će ostati bez svojih trenera na Australijan openu.

Među njima je i treći teniser sveta, Dominik Tim, koji je potvrdio da neće moći da računa na Nikolasa Masua, koji je dobio pozitivan test na kovid još 13. januara. To će biti veliki udarac za tenisera iz Austrije.

Njihova saradnja počela je još u februaru 2019. godine, a Masu je vodio Tima do tri Gren slem finala, od čega je austrijski teniser osvojio jedno. Titula je došla na US openu minulog septembra.

Ipak, Dominik neće biti bez podrške u boksu, pošto će Masua zameniti Timov otac, Volfgang. On će biti u konstantnom kontaktu sa Masuom putem internet veze i davaće savete austrijskom teniseru tokom meča.

Video: Nole iz karantina zaigrao užičko kolo sa navijačima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA