≫ 

Aboridžinka došla Novaku pred terasu, održala emotivan govor i dala mu poklon: Đoković je bio dirnut

Najbolji teniser sveta imao je još jednu zanimljivu "terasa priču"

  • 7

Novak Đoković je u Adelejdu trenutno najveća zvezda, a gotovo da ne prođe dan da o njemu nemamo neke nove informacije ili nove snimke o tome šta se dešava pred njegovom terasom.

Posle intervjua koji je davao sa balkona, snimanja treninga, gledanja teniskog meča između dva klinca, igranja kola sa srpskim navijačima, došao je red i na neke navijačice.

Tako je jedna žena koja ima aboridžinsko poreklo, i koja se bori za prava Aboridžina u Australiji, stigla pod Novakovu terasu, gde je sačekala da on izađe na balkon, kako bi mogla da mu se obradi i prikaže mu rad koji je napravila u njegovu čast.

- Ovo je tvoje putovanje. Ovo si ti u sredini, oko tebe su ostali igrači i navijači. Prošao si toliko različitih zemalja da dođeš u Australiju. Ovo je za tebe - rekla je ona.

- Hvala vam mnogo - odgovorio je Novak.

- Znaš zašto te volim. Zato što ja radim porodične stvari sa svojom aboridzisnkom decom baš kao i ti u Srbiji - rekla je ona i još jednom dirnula najboljeg tenisera sveta, koji je zahvaljivao od srca i slao poljupce sa terase.

Pogledajte u galeriji i najjače "balkonske priče" Novaka Đokovića u Adelejdu uključujući i poslednju sa aboridžinskim crtežom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ns

    27. januar 2021 | 11:10

    Aboriđanci su starosedeoci Australije ,a ostali šljam i lopovska banda njenog kraljevskog veličanstva iz 17 veka 👹👺

  • Maverick

    27. januar 2021 | 10:36

    Bravo!!!Poklon od prave Australijanke.

  • Oni

    27. januar 2021 | 10:38

    Sto on dozivljala nece nikada ni jedan teniser sveta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA