≫ 

Najlepše žene sveta koje su uživo gledale Novaka: Dve su bile u njegovoj loži protiv Rafe i Rodžera

Od Adrijane Lime, Selme Hajek, Mirande Ker, Kejt Apton, do britanskih princeza Kejt Midlton i Megan Markl...

  • 5
Novak Đoković, Adrijana Lima, Miranda Ker Foto: Tanjug/AP, Profimedia

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uspešno je započeo Australijan open, a igra iz prvog kola i trijumfa nad Žeremijem Šardijem ulila je veru njegovim navijačima da može do 9. titule u Melburnu.

To je prilika za mnoge da bodre Novaka uživo sa tribina Rod Lejver Arene, a prva prilika je već u noći između utorka i srede, kada igra protiv Amerikanca Frensisa Tijafoa u drugoj rundi.

Poznato je da tenis vole i mnogi iz svetskog džet seta, kao i da privlači na tribine neke od najlepših žena sveta.

Glumice, pevačice, sportistkinje, manekenke... širok je spektar lepotica koje su uživo gledale Novakove mečeve tokom njegove karijere koja traje više od 15 godina.

Na mnogobrojnim finalima najvećih turnira koje je igrao, bodrile su ga i neke od najlepših žena sveta, a neke od njih bile su i u njegovoj loži.

To je bio slučaj 2019. godine, kada je u loži Đokovića tokom finala US opena 2019. protiv Rafaela Nadala bila Adrijana Lima, a prvi takav slučaj, viđen je još 2007. godine u finalu US Opena protiv Federera, kada ga je bodila jedna od najlepših koleginica sa teniskog terena.

I finale Rolan Garosa donelo je interesantnu scenu, jer ga je sa tribina bodrila jedna od najlepših glumica sveta, Hilari Svonk, koja je tada bila u društvu sadašnjeg ministra finansija Srbije, Siniše Malog.

Pogledajte u galeriji koje su sve lepotice uživo bodrile Novaka Đokovića tokom velikih mečeva:

Paparaci vredno vrebaju na njegovim mečevima da uoče poznata lica, pa nije isključeno da se do kraja turnira u Melburnu galerija samo uveća novim imenima.

Video: Čekaj, na šta tačno misliš kad kažeš da sam frustriran?! Novak sasekao pitanje novinarke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA