≫ 

Srbi zapevali Đokoviću "Tamo daleko" pred spavanje, a onda ih je Nole oduševio kad je izašao napolje

Scena koja će kod mnogih probuditi posebne emocije

  • 9

Najbolji teniser sveta Novak Đoković sjajno se provodi u karantinu i svakog dana vidimo novu zanimljivu scenu pod njegovim prozorom. Posle posete Aboridžinke, koja mu je donela crtež, Novak je imao i posetu Srba, koji su mu "pred spavanje" otpevali "Tamo daleko".

Srbin koji se predstavio kao Branko, došao je ispred Novakovog hotela u Adelejdu sa svojom ženom i zajedno su počeli da pevaju "Tamo daleko". Novakov prozor je bio zatvoren, ali je on očigledno čuo pesmu i ubrzo se pojavio na terasi, što je izazvalo oduševljenje para koji je pevao, ali i ostalih ljudi koji su bili u blizini i posmatrali situaciju.

- Nole, volimo te, volimo te najviše - bili su prvi komentari para koji je otpevao "Tamo daleko".

- Ovo je Bjanka, moja žena, ja sam Branko. Da budeš uspešan i da budeš u 2021. kao što si bio i ranije, sve najbolje ti želimo, i srećna ti slava - poručio je Srbin koji je pevao pesmu, verovatno aludirajući na to da se u Srbiji proslavlja Sveti Sava, školska slava u Srbiji.

- Hvala vam najlepše. Svako dobro vam želim, da vam Bog da puno sreće, zdravlja, ljubavi i zajedništva - odgovorio je Novak, nakon čega se uputio u svoju sobu.

Okupljeni su mu nakon toga poželeli laku noć.

Pogledajte kako je to izgledalo u videu na početku teksta.

Pogledajte u galeriji i najjače "balkonske priče" Novaka Đokovića u Adelejdu uključujući i poslednju sa aboridžinskim crtežom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stana

    27. januar 2021 | 13:17

    Nole puno srece. ZIVELA SRBIJA

  • Mimi

    27. januar 2021 | 13:04

    Evo plačem. To mogu samo,, LUDI" Srbi.

  • ❤️❤️❤️

    27. januar 2021 | 14:42

    Непознати људи ти дођу испред терасе и певају Тамо далеко, а ти као први рекет Света изађеш на терасу, наслониш се на ограду и слушаш 💔 #највећи

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA