"Novak je pola tigar - pola medved, da ga baciš na Severni pol, prilagodio bi se"

Bivši selektor Dejvis Kup selekcije Srbije Bogdan Obradović odlično poznaje najboljeg svetskog tenisera

  • 3
Dejvis Kup reprezentacija Srbije Foto: TSS/ Srđan Stevanović

Bogdan Obradović nekadašnji selektor Dejvis kup tima Srbije istakao je da je Novak Đoković, svetski broj 1 veoma prilagodljiv svakoj situaciji i da zato veruje u njega.

- On je što se toga tiče teška zver. Ako ga odvedeš u Afriku ili na Severrni pol, on će u jednom danu da se prilagodi. On je i tigar i polarni medved. Ako merimo Rafu i Rodžera i top igrače koji ga jure, on je pola medved pola gepard. Mnogo mu znači i podrška naših ljudi u Australiji - rekao je Obradović za emisiju "Moj ugao".

Obradović nije hteo da komentariše promenu na kormilu Dejvis kup tima Srbije i dolazak Viktora Troickog na mesto selektora umesto Nenada Zimonjića.

- Pratim šta se dešava. Znam za sve promene i znao sam i pre nego što se desilo, ali ne bih da komentarišem. Naša budućnost je zdrava, ali organizacija nije zdrava. Odvojene su priče, Novak ima svoju akademiju, Janko svoju, ja svoju… Mi smo nastavili da budemo u tenisu i to je dobro. Ipak, Teniski savez je umorno telo. Probali smo da uradimo nešto da promenimo, jer je mnogo stvari bilo zapušteno - kazao je Obradović.

Video: Obradović sprema novog talenta Hamada Međedovića koji bi mogao biti novi Novak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • KKK

    27. januar 2021 | 18:07

    CELA SRBIJA JE TAKVA! NOVAK JE SAMO MODEL JEDNE NOVE SRBIJE!!!

  • ✍️

    27. januar 2021 | 21:18

    Borac pravi .🥇🥇🥇🥇❤️❤️❤️

  • DARKO 100%

    27. januar 2021 | 18:00

    Bio sam i js polu tigar i polu medved pa su me strpali u zooloski vrt,p.materinu,po spisku,,🤪Druze Nole ljubicice bela tebe voli omladina cela ,Nole is the boss👊

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA