Kirjos prozivao pa hvalio Novaka, a sada ga je kolega apsolvirao: Nik voli da bude crna ovca!

Njih dvojica zajedno bili na terenu, i to sa iste strane mreže

  • 2
Rafael Nadal, Nik Kirjos, Australijan open 2020 Foto: Tanjug/AP

Australijski teniser Nik Kirjos ovih dana je bio u centru pažnje pošto je pogrdnim imenom nazvao Novaka Đokovića komentarišući predlog najboljeg na svetu da se karantin popusti pre Grend slema, a onda i zbog nagle promene smera i pohvala na Novakov račun. Nakon toga, Grk Stefanos Cicipas je generalno opisao njegovu ličnost i ponašanje.

- Voli da bude crna ovca, u centru pažnje, radi nepredvidive stvari, ali u tome nema ništa loše. Nik ima svoju ličnost i zbog toga ga neki ljudi mrze, a neki vole. Smatram da je tenisu potrebno nešto drugačije, zabavno ga je gledati, sve dok ne prelazi granice. Umeo je to da učini, ali kada pokazuje poštovanje, jedan je od najzabavnijih igrača - rekao je Cicipas.

Njih dvojica zajedno bili na terenu, i to sa iste strane mreže.

- Kada smo zajedno igrali dubl, video sam pravog Nika. Bio sam iznenađen time što on mrzi da gubi. Kada smo napustili teren, bio sam razočaran i frustriran. Bio sam u šoku kada sam i njega video da je takav. On je vrlo hiperaktivan i pobednički nastrojen - naveo je Cicipas.

Video: Noletu pevali Tamo daleko ispod prozora pred spavanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA