Pronašli smo Srbina koji je Đokoviću pod prozorom pevao "Tamo daleko": Novak nam je ispunio srce!

Branko Uzelac sa svojom ćerkom odlučio da pokaže najboljem teniseru sveta da ima podršku gde god da se nalazi na planeti

  • 6

Novak Đoković je konačno izašao iz karantina u Australiji, gde je proveo poslednjih 14 dana, i navijači u Adelejdu su bili u prilici da ga vide u gradskom parku, a kasnije i na terenu, iako je prvobitno zbog problema sa žuljevima otkazao egzibiciju.

Novaka su na svakom koraku saletali navijači, koji su bili oduševljeni što mogu da porazgovaraju s njim i da dobiju autogram, a navijači su mu održali dobro raspoloženje i u karantinu.

Jedan od njih je i Branko Uzelac, Srbin koji živi u Adelejdu, i koji je odlučio da za Novaka sa svojom ćerkom Bjankom, otpeva "Tamo daleko".

Telegraf je došao do kontakta sa Brankom, koji je za naš portal podelio svoje utiske o samom susretu sa Đokovićem.

- Moja familija i ja pratimo Novaka već dugo godina. Verujemo da mu nije bilo lako ovde u karantinu bez porodice, pa smo hteli da mu pokažemo da ima ljudi koji ga vole, poštuju i podržavaju. Na veliki dan za naš narod, kada slavimo Svetog Savu, hteli smo da mu otpevamo pesmu koja nama mnogo znači i znamo da je on voli. Moja ćerka Bianka i ja smo primetili da mu je prozor otvoren i počeli smo da pevamo, dok je kuma snimala. Nadali smo se da će nas Novak čuti.

- Kada je izašao i pozdravio nas, ispunio nam je srce, osećali smo se fenomenalno. Kao uvek dokazao je da je on kao prvo čovek humanista, pa tek onda prvak sveta. Stvarno smo ponosni što imamo takvog velikana da nas predstavlja po svetu. Hteli smo da se oseća voljen i da zna da nema veze gde se nalazi na svetu, uvek postojimo mi koji ga bodrimo i volimo.

Branko Uzelac, Bjanka, Novak Đoković Novak Đoković i Bjanka Uzelac; Foto: Privatna arhiva

- Branko nam je otkrio da je Novak prvi susret sa njegovom ćerkom Bjankom imao još 2012. godine u Melburnu, kada je ona imala četiri godine, a ima i sliku sa tog događaja.

Branko nije uspeo da nabavi karte za mečeve u Adelejdu, a zbog smanjenog kapaciteta i korona virusa, ove godine je i njemu bilo problematično da nabavi karte. Ipak, njegova kuma je uspela da se domogne karata za polufinale i finale, gde svi očekuju Novaka Đokovića.

- Probali smo da nabavimo karte za egzibiciju u Adelejdu, ali nismo uspeli. Prodate su u roku od 20 minuta. Naša  kuma ide za Melburn i ima karte za oba polufinala i finale. Ove godine nažalost nismo u mogućnosti da idemo za Melburn, a i karte su smanjene zbog ovog virusa. Tako da ćemo ga gledati na TV-u, i navijaćemo kao da smo tamo - zaključio je Branko.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasmina

    29. januar 2021 | 15:54

    Bog vam pomogao braco i sestre gde god bili..a našem Noletu samo dobro zdravlje a za sve ostalo će se On pobrinuti..

  • DARKO 100%

    29. januar 2021 | 14:48

    Blago majci koja ga je rodila,blago Srbiji majci sto ga je iznjedrila da pronosi slavu u svetu da svet sto vise. da upozna Srbiju i njene ljude i kulturne vrednosti a niko nema bolji od NOVAKA DJOKOVICA

  • 123

    29. januar 2021 | 15:14

    Svaka cast, mnogi ovde nerazumeju sta vi radite, hvala vam puno... Pozz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA