≫ 

Vučević do rekorda karijere uz jaki dabl-dabl, Bruklinova trojka pala, haos Duranta sa koronom

Najbolji na susretu sa Čikagom je bio upravo pomenuti Vučević koji je uz 43 poena dodao čak 19 skokova uz četiri asistencije, a podrška mu je bio Evan Furnije sa 20 ubačenih poena.

  • 2
Magic Bucks Basketball Foto: Tanjug/AP

Koašarkaši Orlando Medžika prekinuli su veliki niz poraza u NBA ligi u noći između petka i subote pošto su na pogon maestralnog Nikole Vučevića savladali Čikago sa 123:119, a crnogorski centar je uspeo da ubeleži 43 poena na susretu sa Bulsima što mu je rekord karijere.

Orlando je diktirao tempo tokom čitavog susreta, samo je u poslednjoj četvrtini popustio, ali nedovoljno da Bulsi ipak ugroze pobedu domaćina. Najbolji na susretu je bio upravo pomenuti Vučević koji je uz 43 poena dodao čak 19 skokova uz četiri asistencije, a podrška mu je bio Evan Furnije sa 20 ubačenih poena.

Sa druge strane, Zak Lavin je ubeležio 26 poena uz osam asistencija i četiri skoka.

Bruklin je drugi put u tri susreta kiksao, a ovoga puta su Netsi to učinili na svom parketu protiv Toronta koji je slavio sa 123:117.

Domaćin je limitirao minute svojim udarnim snagama, pogotovo Kevinu Durantu koji je na terenu proveo tek nešto više od 17 minuta zbog toga što se saznalo da je imao kontakt sa osobom pozitivnom na koronavirus. Sve su to iskoristili Reptorsi koji su na pogon Paskala Siakama (33 poena, 11 skokova i 6 asistencija) i Kajla Laurija (30 poena, 5 skokova i 7 asistencija) stigli do velike pobede, dok je u protivničkom taboru, iznenadno, Džo Haris bio najefikasniji sa 19 poena.

Nju Orlans je u triler završnici bio bolji od Pejsersa u Indijani sa 114:113, Milvoki nije imao problema u gostima kod Klivlenda 123:105, Juta je demolirala koš Šarlota slavivši sa 138:121, a Majami je očitao lekciju slabašnom Vašingtonu sa 122:95.

Oklahoma, koja je poslala Alekseja Pokuševskog u razvojnu ligu, pretrpela je poraz na svom terenu od Minesote sa 106:103, Finiks je bez mnogo muke potukao Detroit 109:92, a u još jednom velikom derbiju večeri Boston je na zapadnoj obali slavio protiv Klipersa sa 119:115.

Video: Nikola Jokić imao najluđu odbranu u okršaju sa Kraljem: Boks iza glave i lopta na drugu stranu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • фебо

    6. februar 2021 | 08:11

    Sta rade ovi Srbi u nba,igraju se sa njima ko macke sa misevima

  • ajde

    6. februar 2021 | 10:35

    Uz jaki dabl dabl!!!nije jaki nego monstrouzni dabl dabl..pa rasturio je sinoc.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA