≫ 

Kakve reči Vilandera na račun Đokovića: Legendarni teniser pričao o sukobu između Novaka i Kirjosa

Šveđanin apsolutno stao na stranu Srbina

  • 3
Mats Vilander Printskrin: Eurosport

Uspeo je Novak Đoković da se plasira u 3. kolo Australijan opena, i to je definitivno jedna od vesti dana u Melburnu - ali nema sumnje da je glavna tema poslednjih nekoliko taj Noletov "klinč" sa domaćim teniserom Nikom Kirjosom.

Kontroverzni Kirjos je tokom cele prethodne godine kritikovao Đokovića "na svakom ćošku", srpski teniser mu nije odgovraoa sve donedavno kada je istakao da ne poštuje Nika van terena, da bi potom i Australijanac imao svoje izlaganje na konferenciji po tom pitanju.

Činjenica je da su i novinari svojim pitanjima uticali na to dodatno usijanje, kao i da je Kirjos taj kom ovo očigledno odgovara kako bi ostao u centru pažnje na neki način.

Takvog mišljenja je i teniski analitičar Mats Vilander koji je kroz istoriju često znao da kritikuje Đokovića, ali je ovoga puta na njegovoj strani.

- Novak jednostavno pokušava da završi tu priču. On želi da osvoji svoj deveti AO, juri da bude najbolji igrač svih vremena i ne želi da se bavi tim stvarima. S druge strane imamo Kirjosa koji uživa u tome. Možda je tu i razlika u generacijama. Opet, društvene mreže su jako bitne za ove mlađe - rekao je Vilander za "Eurosport" i dodao:

- Podržavam Novaka, svakako. On radi neke stvari stvari koje je radio Artur Eš. Džimi Konors ranije nije bio srećan, mi smo osnovali ATP, setite se samo jedne godine kada smo imali duplo veće nagrade. I sada Novak to isto pokušava da uradi, da pomogne malim igračima. Naravno da je svima stalo do toga da čuju šta Novak misli, jer je najbolji igrač sveta. Kirjos, eto, kritikuje, a Novak na pravi način priča za igrače. Ti slabiji igrači treba da dobiju više. Novače koncentriši se na tenis, ali sjajno je to što radiš.

>>> Ajaks dominira u Holandiji i ove sezone, a želi da potvrdi nadmoćnost i večeras (20.00) u četvrtfinalu Kupa protiv velikog rivala PSV-a. Kvota na keca je 1,80, i tako veliku kvotu na Ajaks pronaći ćete samo u Mozzartu i nigde više. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Ajaks - PSV.

Stiče se utisak i da je atraktivna novinarka Barbara Šet takođe bila na Novakovoj strani tokom razgovora sa Vilanderom, a vi u nastavku možete pogledati i njene fotografije i uveriti se zašto se emisije posvećene GS turnirima toliko gledaju i zbog nje:

Video: Ižvrljao Novakovo ime! Da li je ovo novo dno koje je dotakao Nik Kirjos?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan Kostić

    10. februar 2021 | 10:00

    Ova Barabara je suvo zlato, Novače osvetli nam obraz !!!!!

  • Darinka

    10. februar 2021 | 12:51

    Kirjos može da crkne od ljubomore i ništa drugo. To ga možda i pojede k'o crv jabuku.

  • Naj

    10. februar 2021 | 12:22

    Nece ovo na dobro da izadje kad ga ovaj hvali!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA