≫ 

Novaka ne voli nimalo, a sada se udružio sa Kirjosom: Amerikanac opravdao vređanje Veljovićeve

Nove toksične izjave Bena Rotenberga

  • 7
Nik Kirjos, Marijana Veljović, Ben Rotenberg Foto: Profimedia, Printskrin: Youtube/ATP Tour

Novi izlazak na teren, novi skandal Nika Kirjosa. Australijski teniser je prethodnih dana neprestano prozivao Novaka Đokovića, pokušavao da ga uvuče u svađu, ali je najbolji na svetu ostao dostojanstven i nije dozvolio da ga ovaj isprovocira.

Međutim, kao taj bes Nika Kirjosa morao je da izađe na neku drugu stranu, pa je „ceh“ platila jedna naša dama, Marijana Veljović. Ona je bila glavni arbitar na njegovom meču sa Ugom Umberom, u jednom trenutku se ozbiljno posvađao sa njom i krenuo da je vređa.

Srpkinja je uspevala da obuzda njegov temperament, a Australijanac se tokom čitavog meča žalio da aparat za „nec“ pušta zvukove da su loptice dirale mrežu, čak i kada se to nije desilo. Veljovićeva nije ni htela da ulazi u raspravu, jer su takva pravila.

Ali, našao se neko i da opravda Kirjosovo skandalozno ponašanje. U pitanju je američki novinar, Ben Rotenberg, koji je od ranije poznat po brojnim kritikama i prozivkama upućenim Novaku Đokoviću. On kao da je stupio u neki „pakt“ sa Australijancem, pa se zapitao zašto sprava za „nec“ nije popravljena satima.

- Nije u redu što je Kirjos psovao Veljovićevu, ali i mašina za nec očigledno nije radila i čudno je da to niko nije popravio satima? Zar nije trebalo da supervizor reši taj problem? – rekao je Rotenberg, a ujedno zaboravio da pomene šta je Kirjos sve rekao Marijani Veljović.

Jedan od poslednjih u nizu „ispada“ ovog novinara desio se pre samo par nedelja, kada je izneo niz neumesnih komentara na račun Novaka Đokovića. Naime, on je kritikovao srpskog tenisera, nakon što se ovaj zbog žuljeva povukao iz prvog seta egzibicije u Adelejdu.

- Posle sve te zabave na njegovom balkonu, broj jedan Novak Đoković se povukao sa večerašnje egzibicije u Adelejdu - bila je Rotenbergova poruka, aludirajući na brojne momente kada je Đoković prisutne ispod svoje terase u karantinu pozdravljao pevajući i igrajući sa njima – rekao je tada američki novinar.

Ostaje nam da se nadamo da će mu Novak odgovoriti na najbolji mogući način, osvajanjem Australijan opena.

Video: Marijana morala da silazi na teren da reši problem: Novo ludilo Nika Kirjosa i klinč sa Srpkinjom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimi

    10. februar 2021 | 20:56

    Psi laju, karavani prolaze.

  • Ljubav

    10. februar 2021 | 18:15

    Onaj sto mrzi misli da ce od otrova koji je sam popio da umre onaj koga mrzi...

  • DARKO 100%

    10. februar 2021 | 17:48

    Oni se sve i svacim bave a najmanje tenisom,koliko truda toliko i uspeha,🤪Nole idemo do pobedeeeee

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA