≫ 

Medvedev vikao na trenera tokom meča sa Krajinovićem, ovaj se pokupio i napustio ložu

Rus je i te kako bio nervozan u trećem i četvrtom setu

  • 0
Žil Servara, Danil Medvedev Printskrin: Twitter

Ruski teniser Danil Medvedev izbacio je svog trenera Žila Servaru iz lože tokom meča sa Filipom Krajinovićem koji je, na kraju dobio posle pet setova!

Medvedev je bio i te kako nervozan posle trećeg seta koji je Krajinović dobio, te je sa terena vikao na trenera koji je sredinom četvrog seta pokupio svoje stvari i otišao napolje.

Kako mediji u Australiji navode, Rus je od svog trenera samo tražio da bude tih i miran i da ga pusti da igra, a nakon meča je dao zvaničnu izjavu, doduše kratku, o tom incidentu.

- Pre nego što je napustio meč, rekao je da ću pobediti. Ali da ide i da će me ostaviti na miru kako bi bio smireniji - rekao je Rus.

Medvedev je peti set protiv Krajinovića dobio sa nulom, što mu je prvi put u karijeri da dobije meč psole pet setova. U narednoj rundi igraće protiv Mekdonalda.

>>> Prekinuo je seriju pobeda Atletiko u prošlom kolu protiv Selte i zato danas (14.00) želi da savlada kao gost Granada i ostane na bezbednoj udaljenosti od Reala i Barselone. Kvota na dvojku je 1,92. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Granada - Atletiko.

Video: Medvedev surovo kaznio Đokovićeve promašaje: Novak mora da dobije Zvereva za polufinale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA