≫ 

Krajinović besan na novinara: Pitaš me o Đokoviću i njegovom meču, a ja ovde igrao 5 setova

Filipa iznerviralo pitanje koje nema veze sa njegovom partijom na AO

  • 3
Novak Đoković i Filip Krajinović Foto: AP/Tanjug

Srpski teniser Filip Krajinović bio je i te kako besan na konferenciji za novinare posle meča sa Danilom Medvedevim, a razlog za to je pitanje novinara vezano za Novaka Đokovića.

Naime, jedan od novinara je tražio od Krajinoviča da prokomentariše Novakovu povredu protiv Tejlora Frica i činjenicu da možda neće biti u mogućnosti da nastavi takmičenje.

- Pitate me za Novaka i njegov meč? Kako ste to povezali, naša dva meča? Pitate me posle poraza da prokomentarišem Novakov meč, kakve to veze ima? Naravno da ću odgovoriti, on je moj dobar i blizak prijatelj, ali čoveče, ja sam sada ovde, izgubio sam meč u pet setova i ti me pitaš o Novakovom meču - rekao je Krajinović i dodao:

- Izvini, ne razmišljam sad o Novaku. Gledao sam ga i znam šta se dešava, poslao sam mu poruku posle meča, nadam se da će se oporaviti i pobediti. On je naš heroj, želim mu sve najbolje. Izvinite opet, ali ovde se radi o meni.

Što se tiče meča sa Rusom koji je iozgbuo u pet setova, Krajinović je rekao:

- Loše sam ušao u meč. Nezgodan je igrač, igra veoma brzo, igra veoma ravno. Dosta su brzi tereni i konstantno mi je menjao ritam na početku, pa se nisam najbolje snašao na terenu. Bio sam predaleko ili preblizu. Posle sam našao igru, osećao sam da sam dosta domintantniji sa osnovne linije i dobro sam servirao. Teško mi je da igram protiv takvih igrača koji dosta dobro serviraju, a da meni servis ne radi.

- To je ključ protiv takvih igrača. Oni su opuste jer dobro serviraju, a ja svaki poen moram da igra na velikom nivou na moj servis. Dao sam sve od sebe i vidim dosta napretka, to me raduje. Što se tiče petog seta, bio je bolji, stajao sam nazad i čekao sam grešku, to nisam smeo da dozvolim. Ali, opet, čovek je četvrti igrač sveta, sve je osvojio i bio je težak protivnik

- Pao sam fizički u petom setu, mnogo sam trčao levo-desno, on je diktirao tempo... Ali, neću da kažem da sam zbog toga izgubio. Radiću na tome da budem još jači. Na Rod Lejver areni igrao sam sada, uopšte nisam igrao tamo, već na manjim terenima. Treba mi vremena da se prilagodim drugačijem terenu i drugačijim uslovima. I to mi je malo smetalo, osetio sam. Ponavljam, ni to nije izgovor.

>>> Kako igra Mančester Siti deluje da mu ni tri Totenhema ne bi mogla ništa! Građani su večeras (18.30) apsolutni favoriti protiv Murinjovog tima - kvota na keca je 1,38, a kombinazzija 1&3+ je 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Siti - Totenhem.

Video: Đoković posle pet setova i velike brobe do četvrtog kola Otvorenog prvenstva Australije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🙄

    13. februar 2021 | 09:42

    Pa u pravu je. Sve danas postaje u senzacionalnom nivou, gubi se draž pravog sporta, sportskih pravih pitanja kao i da nema.

  • Marko cg primorje

    13. februar 2021 | 10:18

    Svaka cast Krajinovicu odlican mec, namuciti tako jednog od najboljih na svijetu, kapa dolje

  • zac

    13. februar 2021 | 12:41

    Cudo da ga nisu pitali zasto je Monza izgubila od Pise!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA