≫ 

Vilander: Veoma sam zabrinut za Novaka, sklonite taj znak sa terena!

Legendarni teniser, sada analitirač i komentator, uputio apel organizatorima GS u Melburnu

  • 4
Mats Vilander Printskrin: Eurosport

Povreda Novaka Đokovića i nezvesnost oko njegovog igranja protiv Miloša Raonića naravno da je bila tema u specijalizovanoj emisiji "Eurosporta" koju vode Barbara Šet i Mats Vilander.

Njih dvoje su se uključili u program uživo malo posle trijumfa Rafaela Nadala i njegovog plasmana u osminu finala, a na Barbarino pitanje da li je on nekada, kao igrač, imao slično iskustvo kao Đoković protiv Frica, Vilander je rekao:

- Bio sam povređen, ali mi se to nikada nije dogodilo tokom turnira. Za Novaka je to zabrinjavajuće. Moram ovo da kažem. Taj Melburn znak, to je ista farba koja se koristi za linije i svi znamo da su linije mnogo brže i klizavije - rekao je Šveđanin koji je imao i poruku za čelnike turnira:

- Sklonite taj Melburn znak!!! Rafa Nadal igra pozadi, previše je to blizu osnovne linije. A Novak u sledećem kolu igra protiv Miloša Raonića gde moraš  da reaguješ brzo sa reterniranjem, jer Raonić igra brz tenis. Veoma sam zabrinut za Novaka.

Đoković i Raonić bi na terenu trebalo da se nađu u nedelju u 11 časova po srednjeevropskom vremenu, ukoliko, naravno, Srbin bude spreman za igru.

Preskočio je trening u subotu, čeka rezultate skenera koji bi trebalo da pokaže da li mu je mišić stvarno pukao, dok direktor takmičenja Krejg Tili smatra da će Nole igrati.

- Nadam se da ćemo ga gledati. On je otporan, čvrst momak. Zaključiće o čemu se radi, otići na odgovarajući tretman. Kakav je bio u ona dva seta pred kraj, stvarno sam bio iznenađen. Gledao sam ga mnogo puta kako igra ovde, na ovom terenu. Oseća se dobro na njemu, podiže igru, u tome je jako dobar.

Video: Novak o Kirjosu: Nemam previše poštovanja prema njemu

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Мики

    13. februar 2021 | 14:30

    Не знам шта да мислим о овом човеку,час лепо прича о Новаку,час га критикује додуше све мање у последњих неколико година,више је комплимената и хвале на његов рачун искрено речено

  • Dreka

    13. februar 2021 | 15:42

    Nemoj da se brines nije ti to dobro za zdravlje

  • Sumadinac

    13. februar 2021 | 16:33

    Na sta lici ova Barbara Sit...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA