≫ 

"Zverev nije verovao da je Nole povređen": Brat nemačkog tenisera o partiji Đokovića u 1/4 finalu AO

Miša Zverev analizirao meč koji je njegoiv brat Saša izgubio od Đokovića

  • 1
Miša Zverev Printskrin: Eurosport

Nedugo nakon što je Aleksandar Zverev izgubio od Novaka Đokovića četvrtfinale Australijan opena, rođeni brat nemačkog tenisera Miša uključio se uživo u studio Eurosporta kako bi govorio o samom meču.

Tom prilikom Miša je istakao da povreda Đokovića uopšte nije bila u podsvesti njegovog brata.

- Saša nije verovato da je povređen, videli smo kako je servirao, nije se nikako nadao da bi povreda mogla da bude ta prednost, ali videli smo da je Novak spreman da se takmiči u ovom meču - rekao je Miša i dodao:

- Bio je neverovatn meč i fizički i emotivno za obojicu, i nas van terena i njih na terenu, imali smo šanse u trećem i četvrtom,a li to je Novak, zato i pokazuje zašto je najbolji. Kao stariji brat malo se osećam tužno, znam koliko bi mu to značilo, toliko puta su igrali jedan protiv drugog, treba ga sada malo pustiti.

Pričao je Miša i o tom Novakovom povratku u meč nakon što je guibio 1:0 i loše otvorio drugi set.

- I vi ste bili veliki šampioni, znate da uvek imate ekstra snagu i energiju koju iskoristite za pobede na Grend slemovima. Novak je spreman uvek da sačuva energiju i da reši meč na kraju.

Novak će polufinale igrati u četvrtak u jutarnjem terminu od 09.30, i to protiv anonimusa Aslana Karaceva, kojem je ovo prvi Grend slem turnir u karijeri, iako ima 27 godina.

Video: Posle više od tri sata igre Đoković srušio Zvereva i plasirao se u polufinale Australijan opena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA