Vajda nije bio sa Đokovićem u Melburnu, ali je proslavio Novakov trijumf na AO

Oglasio se Slovak nedugo posle meča

  • 3
Goran Ivanišević, Marjan Vajda, Australijan open, Novak Đoković Foto: Telegraf

Možda nije bio sa Novakom Đokovićem na Australijan openu, ali je Marjan Vajda među prvima proslavio uspeh prvog reketa sveta i osvajanje devetog pehara u Melburnu!

Samo što se meč protiv Danila Medvedeva završio, slovački stručnjak oglasio se putem Instagrama i uz "idemooo" na fotografiji čestitao je večnom šampionu AO.

Podsetimo, Đoković je malo pre turnira objasnio i zašto Vajda nije bio s njim u Melburnu.

- Marjan je više od trenera za mene. On je član porodice. Neko kog s ponosom mogu da zovem prijateljom, mentorom, zaista članom porodice. Blizak je sa mnom, mojom braćom, roditeljima, suprugom, tako je svih ovih godina. Proveo sam nekoliko nedelja pre dolaska u Australiju trenirajući u predsezoni sa njim u Španiji.

Novak Đoković, Marijan Vajda Printskrin: Instagram
Novak Đoković, Marijan Vajda Printskrin: Instagram

- Postao je deda po drugi put, porodila se njegova druga ćerka. Vremena se brzo menjaju. Od našeg prvog turnira kao trenera i igrača, a bilo je to u Hertogenbošu, na travi u Holandiji, mislim da je prošlo 15 godina. Sećam se prvog meča, tri taj-brejka, spasao sam četiri meč lopte i pobedio. Rekao je da je tada dobio prvu sedu dlaku. Sve je ovo zabavno. Bilo je to uzbudljivo putovanje i i dalje se nastavlja sa Marjanom.

- Trudim se da budem lojalan članovima mog tima, bilo da je reč o treneru ili fizioterapeutu, kondicionom treneru, uvek se gradi taj odnos koji će dugo trajati. Mnogo ljudi je tu dug period, neki su bili kraće, ali Marjan je konstantan. Uvek je tu. Mnogo ga volim i cenim sve što je uradio za mene na i van terena - rekao je Đoković tada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    21. februar 2021 | 12:57

    Jedan je Vajda!!! 👍👍💪💪

  • moki

    21. februar 2021 | 15:30

    Ma samo neka je neka Vajda od njega....

  • Veca

    22. februar 2021 | 07:26

    Bravo Vajda, tako se proslavlja. Jos dugo godina da sedis na Noletovoj klupi kao trener, potpora za dalje pobede. Ziv bio👋

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA