≫ 

"Najbolje da uradimo ultrazvuk i pokažemo Novakovu povredu zapadnim medijima"

Bogdan Obradović o hajki na najboljeg igrača sveta

  • 18
Dejvis Kup reprezentacija Srbije Foto: TSS/ Srđan Stevanović

Nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović govorio je o Novaku Đokoviću i njegovoj već sada famoznoj povredi koju je zadobio na Australijan openu.

Obradović ne krije da je ogorčen izveštavanjem i komentarima zapadnih medija.

- Anglosaksonci vode medije, oni su to uradili. Uvek moraju da imaju jednog ili dva junaka, uz jednog anti-junaka. Jedan je Robin Hud, a drugi Džek Trbosek. Biraju koji će superheroj biti Novak, prave od njega Trboseka. Zašto to rade? Mnogo ih boli jer je napravio više od Robina Huda. Sve što kreiraju je vrsta prevare i tako manipulišu - rekao je Obradović u emisiji "Fokus" na TV B92.

Obradović odlično poznaje Noleta i objasnio je pozadinu njegove povrede.

- Imao je jednom taj problem. Jedan sam od retkih koji poznaje njegovo telo vrlo dobro, od samog tenisa ne može da se desi nešto ekstremno, ali može da se proširi i dođe do problema. Čak i to da je odlučio da preda, čime bi se brže zacelilo...

- Želeo je sebe da stavi u zonu zbog svih pritisaka i ne bude izdajica roda svog. Umesto da bude pohvaljen sada se govori da li je bio povređen. Najbolje da ga stavimo na ultrazvuk pred svim medijima i pokažemo nalaze. Tačno je to i to, milimetri povrede - zaključio je ironično Obradović.

Video: Novak prošetao s peharom po plaži u Melburnu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nervozan

    23. februar 2021 | 21:34

    Pobogu,zasto bi lazirao kada je ionako nastavio da igra.Gde je tu logika? Sta im je smetalo? Pet minuta medicinskog tretmana? Sta je tu problem?

  • Текија

    23. februar 2021 | 22:01

    Проблем је што је Ноле за њих измислио тенис. Време је Ноле да им покажеш мишић испод пупка. Цркните хејтери!!!

  • DARKO 100%

    23. februar 2021 | 20:21

    U tenisu nema prevara,moze samo biti na sipstvenu stetu a ne nikako na protivnicku,tako onaj protivnik koji je u istinu talena i dobar borac njemu nikad nemoze da smeta nicija pocreda ili foliranje necije ako postoji,problem je sto Noletu mnogi nisu dorasli u svakom pogledu,pa traze senzaciju kroz vredjanje i omalovazavanje Noleta,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA