≫ 

Bekerov nož u leđa Novaku i pohvala njegovom neprijatelju: Uvek sam smatrao da će osvojiti Vimbldon

Kirjos je ispao na Australijan openu nakon žestokog duela sa Dominikom Timom

  • 14
Novak Đoković, Danil Medvedev Foto: Tanjug/AP

Bivši trener Novaka Đokovića, Boris Beker, siguran da bi Nik Kirjos mogao da osvoji Vimbldon u budućnosti.

Kirjos se nametnuo kao neko ko stalno kritikuje Novaka Đokovića, naziva ga svakakvim imenima i često provocira kako bi zaradio pažnju. Sada, bivši Novakov trener smatra da bi Australijan mogao da stane na put svakome i dokopa se trofeja na Grend slemu na travi.

Turnir koji se odigrava u Ol Ingland klubu, zbog korona virusa, nije bio na rasporedu u 2020. godine, ali se očekuje da će ove biti sve u redu i da će moći da se održi.

- Uvek sam smatrao da može da osvoji Vimbldon sa svojim velikim talentom. Dobro servira i igra brze gemove, mogao bi baš dosta da ostvari. Da li će to i učiniti, sve je na jednom čoveku - Niku, lično - rekao je Beker.

Kirjos je ispao na Australijan openu nakon žestokog duela sa Dominikom Timom gde je Australijanac preokrenuo od 0:2 do 3:2 u setovima.

Sada, ako je suditi po rečima Bekera, Kirjos će biti jedna od najvećih prepreka Novaku koji je u Australiji stigao do 18. Grend slema i sada je na samo dva naslova od Rodžera Federera i Rafaela Nadala.

Video: Koji je njegov problem?! Kirjos prvo provocira, a sada i imitira Noleta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hm

    24. februar 2021 | 13:16

    Ljudski propalitet zvani Boris B. kao i kengur Kirios.

  • Драган

    24. februar 2021 | 13:44

    Шта се друго могло очекивати од Швабе ? Новак је Србин и као што Србија трпи све непогоде од ЕУ и САД то и Новаку раде .Има изрека :”Ко губи има право да се љути “.

  • max

    24. februar 2021 | 14:11

    Krivo mu je sto je bio prvi Svaba koji je radio kod jednog Srbina!!! 😆😆😆 Obično je obrnuto, ali Novak je svakakav samo NE OBICAN! Ziveo!!🇷🇸🇷🇸🇷🇸💪🏻🙏🏻❤️

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA