Direktor AO brani Đokovića: Konačno otkrio šta se desilo sa Novakovim zahtevima za pomoć teniserima

Kreg Tajli na Novakovoj strani

  • 3
Kreg Tajli, Novak Đoković

Printskrin: Youtube/Australian Open TV

Nakon što su Novaka Đokovića svetski mediji napali zbog zahteva za olakšavanje karantina ostalim teniserima koji su bili u Melburnu, direktor ovog Grend slem turnira odlučio je da stane u odbranu našeg tenisera.

Novak je uspeo da osvoji još jedan Grend slem turnir pobedivši Medvedeva 3:0 u finalu. Tokom čitavog turnira Novak je bio na udaru medija, što zbog zahteva koje je uputio pre početka Australijan opena, a čak su ga pojedini kasnije besramno optužili da je lažirao povredu.

Direktor turnira, Kreg Taji je odlučio da nekoliko dana nakon završetka stane u odbranu Novaka Đokovića i da objasni o čemu se radi.

Naime, lista zahteva nije bila namenjena samo za njega, nego je Đoković ovim putem hteo da pomogne svim teniserima i teniserkama koji su imali loše uslove u karantinu.

- Novak nekada kaže neke stvari kojima okrene ljude protiv sebe, ali ono što se zaista dogodilo je da mi je putem Whatsapp-a poslao poruku dok je bio u karantinu u Adelejdu sa gomilom sugestija kako da pomogne i učini boravak lakšim za 72 tenisera i teniserke koji su bili u Melburnu u izolaciji. Pola od toga nije bilo izvodljivo, ali druga polovina jeste. Onda se desilo da je neko ili iz njegovog tima ili iz ATP-a objavio to što je izgledalo kao lista zahteva i pokrenulo potpuno nefer kritiku Novaka, dok smo mi sve vreme imali otvoren dijalog - istakao je Kreg Tajli u razgovoru za Foks Sports, da bi potom nastavio o svom odnosu s Novakom.

- Iza scene, moj i Novakov odnos je uvek bio jako dobar. Čak moram da kažem da je ove godine bio bolji nego ikad, iako je Đoković prošao kroz jako stresan period i trpeo udarce sa raznih strana. On je, na kraju, želeo samo da pomogne drugima, samo što to nekad ne pogodi pravi momenat. Ali, na kraju, on je neverovatan sportista.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ns

    25. februar 2021 | 14:48

    Naravno ovo strani mediji nece objaviti....

  • eNL

    25. februar 2021 | 19:46

    Nole daj osvajaj te nagrade i uzmi to što ti pripada pa onda kad ti legnu pare na konto onda sam objavi lično da ćeš pokloniti sumu para za manje plaćene tenisere.

  • bu

    26. februar 2021 | 23:16

    Nemojte nama da prenosite ove vesti, mi sve to vec znamo. Objasnite svetu, bezobzirnom i zavidnom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA