≫ 

Mari komentarisao izjave Kirjosa: Možda to govori jer ne voli Novaka

Britanac će igrati na turniru u Roterdamu

  • 4
Novak Đoković, Endi Mari Printskrin: Twitter/@DjokerNole

Britanski teniser Endi Marej razgovorao je sa tamošnjim medijima i osvrnuo se na mnoge stvari koje su se desile od starta sezone, uključujući i izjavu Nika Kirjosa koji je naveo da mu je bilo mnogo teže protiv Endija nego protiv članova "velike trojke" - Rafael Nadal, Rodžer Federer i Novak Đoković.

- Sport se uglavnom, posebno individualni, odnosi na poređenja. Mislim da je Nik pobedio Novaka nekoliko puta kada su igrali. Ja kada sam igrao protiv njega (Kirjosa), bio sam uspešan. Postoje neki igrači protiv kojih bi mi možda bilo teže da igram, nego protiv nekoga ko je uspešniji - rekao Mari.

Britanac će igrati na turniru u Roterdamu, a istakao je gde vidi uporište u konstataciji Australijanca koji je bolji u međusobnom skoru sa Novakom.

- Sve se to svodi na upoređivanja međusobnog skora. Možda Nik o tome govori jer ne voli Novaka, ne znam. Meni to zapravo nije mnogo važno - zaključio je Mari.

Apsolutno identičan učinak imaju na Velodromu, a Lion je sada u mnogo boljoj formi, pa se dvojka plaća derbiju kola u Francuskoj (21.00) plaća sa 1,76. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Olimpik Marselj – Olimpik Lion.

Video: FMP posle velike borbe izgubio od Cedevite Olimpije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    28. februar 2021 | 11:56

    Mozete samo da ga mrzite jer je najbolji i iz MALENE JE SRBIJE

  • Vodolijax

    28. februar 2021 | 13:51

    Čini mi se da ga ni ovaj pirgavi ne voli.........odlično za Novakov akumulator....svaki dan je sve puniji....

  • Acko

    1. mart 2021 | 02:26

    Ma dajte bre tog Kirjosa sto pre da ga Novak suoci sa realnoscu. Pobedio Novaka 2 puta kad je Novak bio povredjen pre 3-4 godine,i te godine je sve ispadao u prvim rundama. Uz malo srece da ga Nole oljusti 1 set kao krompir 6:0. Da sam na mestu Djokovica igrao bih kao da mi je zadnje,da ga razvalim do kraja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA