≫ 

Đere preokretom do osmine finala Buenos Ajresa, korak do srpskog derbija u Argentini

Po jedna pobeda deli Đerea i Miomira Kecmanovića do srpskog okršaja među osam najboljih u Argentini

  • 0
Laslo Đere

Foto: AP/Tanjug

Srpski teniser Laslo Đere uspeo je da se plasira u osminu finala turnira u Buenos Ajresu pošto je nakon preokreta eliminisao Italijana Marka Ćekinata sa 6:7(4), 6:2, 6:3.

Đere je igrao dobro i u prvom setu koji je izgubio, ali je italijanskom predstavniku tada još uvek radio servis koji ga je održavao u igri, ali ne i u nastavku meča.

Samo se čekao momenat kada će popustiti pri prvom udarcu Italijan, a za to je veoma malo potrebno pošto se igra na šljaci i servis nema baš toliku ulogu kao na tvrdoj podlozi, tako da je sve bilo gotovo za dva sata i 17 minuta.

Laslo će se za četvrtfinale boriti protiv pobednika argentinskog derbija između Federika Delbonisa i Huana Manuela Čerundola.

Po jedna pobeda deli Đerea i Miomira Kecmanovića do srpskog okršaja među osam najboljih u Argentini, a Kecmanović će taj korak morati da napravi protiv boljeg iz duela Karbaljesa Baene i Monteira.

Video: Borjan izleće do centra kada Zvezda ima slobodan udarac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA