≫ 

Srpski tenis: Troicki dobar u Nur Sultanu, Milojević izbacio bivšeg Top 5 u Španiji...

Viktor je na startu turnira u Nur Sultanu izbacio drugog nosioca i duplo bolje rangiranog tenisera

  • 0
Adria tour, Viktor Troicki - Filip Krainović Foto: Marko Jovanović

Srpski teniseri rasuli su se svuda po turnirima širom sveta, a skoro svi su imali uspešan dan. Pre svega, selektor reprezentacije Srbije Viktor Troicki uspešan je bio u Nur Sultanu, Nikola Milojević na Gran Kanariji, dok su Đakovićeva, Zekić, Radojković takođe bili uspešni na ITF takmičenjima.

Da krenemo od Troickog - Viktor je na startu turnira u Nur Sultanu izbacio drugog nosioca i duplo bolje rangiranog tenisera, Emila Rusuvuorija u dva seta 6:4:, 6:2 i u osmini finala će igrati protiv pobednika duela Vu Tung Lina i Martina Kližana.

Veliki uspeh je napravio i Nikola Milojević koji je u Gran Kanariji 2 uspeo da savlada nekada petog igrača sveta, Španca Tomija Robreda sa 6:2, 6:3 i za četvrtfinale će tog Čelendžera u Španiji će se boriti protiv boljeg iz susreta Estevea i Garsije Lopeza.

Polovičan uspeh Srpkinja u Tunisu na ITF turniru u Monastiru - Mihaela Đaković je na startu eliminisala Sakuru Hondo 6:2, 7:5, dok je Bojana Marinković poražena od Kjare Šol 6:3, 6:1.

Miljan Zekić je u dublu sa Pazom savladao kombinaciju Hening/Sibanda 6:3, 6:1 na ITF turniru u Antaliji, na takmičenju u Šarm El Šejku Milan Radojković sa Krajnerom je u prvom kolu savladao par Sturman/Ven Đing Long 6:3, 6:1.

U utorak smo imali i jednu Srpkinju u dublu - Nika Radišić je zajedno sa Prisakariu sa nulom izbacila Elmas i Sonmez u Antaliji (6:0, 6:0).

Video: Novak prošetao s peharom po plaži u Melburnu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA