≫ 

Lepa Kamila jača od naše Nine, na pomolu srpski okršaj usred Buenos Ajresa

Đere i Kecmanović bi mogli da odmere duel u 3. rundi turnira u prestonici Argentine

  • 2
Kamila Đorđi Printskrin: Instagram/camila_giorgi_official

Srpski teniseri u sredu su imali pune ruke posla širom sveta gde ovih dana igraju tunire i bore se za ATP i WTA bodove, novac, bolji renking...

Pisali smo, najveći rezultat ostvario je Dušan Lajović pobedivši u 1. kolu turnira u Roterdamu finalistu Australijan Opena Danila Medvedeva, a u narednu rundu prošao je i Miomir Kecmanović u Buenos Ajresu.

Kecmanović je preskočio Brazilca Monteira u tri seta i u narednom kolu igraće protiv boljeg iz duela Laslo Đere - Federiko Delbonis. Dakle, na vidiku je srpski okršaj u Argentini.

Đere je na potezu.

Nažalost, savršen dan za srpski tenis nije uspela da upotpuni Nina Stojanović, koja je na turniru u Lionu poražena od iskusne Italijanke Kamile Đorđi, posle preokreta.

Nina je u velikom stilu dobila prvi set 2:6, drugi je izgubila 1:6, do je u trećem, uprkos vođstvu od 2:0, na kraju ipak poklekla, i to u taj-brejku.

Dalje ide Kamila koju znamo i po nekom seksi izdanjima po raznoraznim časopisima poslednjih godina.

(Teleraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    4. mart 2021 | 09:07

    Pocinje da lici na Anu i Jelenu koje su puno puta gubile dobijene meceve.Ja licno,sto sam je gledao - gledao,neka nervira svog tatu...

  • baba smilja iz darosave

    3. mart 2021 | 23:24

    kako je aires postao aJres

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA