L'Ekip skandaloznim tekstom izvređao Novaka: "Toliko želi da bude voljen, da ne mogu da ga podnesem"

Novinarka Kristel Bone se potrudila da pređe granicu čak i u zapadnim medijima kada je u pitanju pisanje o najboljem teniser sveta

  • 92
Novak Đoković, Lekip Foto: Tanjug/AP, lequipe.fr

Poznato je da zapadni mediji ne vole Novaka Đokovića, toga je i on postao svestan, to uporno tvrdi i njegov otac Srđan, a dokaze toga dobijamo iznova i iznova u medijskom izveštavanju o njemu na Grend slemovima, ali i kasnije.

Poslednji u nizu skandaloznih tekstova na račun Novaka Đokovića, objavljen je u francuskom L'Ekipu, gde je novinarka  Kristel Bone, napisala tekst sa naslovom "Nema ljubavi za Đokovića", koji obiluje provokativnim i može se reći skandaloznim rečenicama.

- Zašto volimo nekoga? Ili da suzimo priču, zašto volimo jednog sportistu više od drugog, na primer? Imali ste taj osećaj iznerviranosti kada ste čuli da je Novak Đoković osvojio Australijan open. Tip ga je osvojio devet puta, ima 18 grend slemova, skoro kao Rafa Nadal i 310 nedelja je prvi, baš kao Rodžer Federer - počela je Kristel, a zatim otvoreno napisala koliko ne voli Đokovića i da ne podnosi to što on toliko želi da bude voljen.

- Nole bi mogao da igra protiv ljuskavca i opet biste oklevali da navijate za njega. Postoji više hipoteza za to, možda je to njegov oholi stas, ali ako ste bili fan Ivana Lendla, onda verovatno to nije razlog. Možda je to što je došao posle tandema Federer - Nadal, što bi ostavilo malo ljubavi za njega. Ili možda baš zbog njegove prevelike želje da bude voljen, kao što je uvek ljubazni Nik Kirjos rekao – "Želi da bude toliko voljen da ne mogu da ga podnesem".

Novinarka Lekipa otvoreno je iskazala sumnju i u Novakovu povredu na Australijan openu.

- Istina je da mu ništa ne pomaže. Bilo da lomi reket ili je pažljiv prema skupljačima loptica, u najgorem slučaju vas to nervira, u najboljem vas je baš briga. U Melburnu je tvrdio da je igrao sa pokidanim trbušnim mišićem veličine 2,5 centimetara. Sa takvim stvarima bi se mučili čak i "Osvetnici" (superheroji iz filma prim. aut.). Ne zaboravite, on osvaja Australijan open servirajući 200 kilometara na sat sa Marijanskim rovom u stomaku. On vas nervira. Ne zato što je uradio više od tebe, već te samo nervira - zaključuje autorka ovog neprimerenog teksta.

Video: Đokovićev odgovor zlonamernim novinarima nakon osvojene devete titule na Australijan openu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dreka

    4. mart 2021 | 10:41

    Mozes da mu ga podudlas i ti i ostatak sveta sto ga mrze. Em sto je najbolji teniser u istoriju em ima najvece srce medju svim teniserima. Tako da tisina i mrzi te ga jos jer su kompleksi cudo. Napred NOLE Napred SRBIJA

  • Bora

    4. mart 2021 | 10:41

    Pa mene lično oduševljava ovaj tekst...pokazuje koliko su navijači Federera i Nadala nemoćni...

  • VUCZ

    4. mart 2021 | 12:39

    Ne, naprotiv ne želi on da ga volite on samo želi da ubije bar malo to zlo u vama, nesebično vam daje ljubav koju ne prihvatate jer ste dušu đavolu prodali odavno... Ne brinite ima ko da ga iskreno voli, možda nas je malo al smo zaj... ni, ponosni na svoju veru i nepokorni e zato nas nikada nećete voleti ali vaša ljubav nam nikada i nije trebala. sa visko uzdinutom rukom vam šaljemo srednji prst u ime Novaka a nadam se da će vam ga i sam Novak pokazati kad bude odigrao svoj poslednji meč!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA