≫ 

Teniski čudak Benoa Per se opet sramotio, poklonio rivalu dva poena kad je video da će da izgubi

Francuz bi trebalo da porazmisli o svom ponašanju ili da potraži nekoga ko bi mu pomogao da prestane da radi ovakve stvari

  • 0
benoa per Foto: youtube/sportklub

Francuz Benoa Per u teniskom svetu važi za igrača čije raspoloženje varira do ekstrema, pa tako, kažu oni koji ga znaju, ume da bude neodoljivo šarmantan, ali i da bukvalno "podivlja" - što su često dosad i mogli da vide ljubitelji tenisa.

Per je još jedan ispad na koji nikako neće biti ponosan imao u meču sa Argentincem Fransiskom Ćerundolom na turniru u Buenos Ajresu. Francuz je zapravo bio filozofski smiren iako je verovatno kipteo od besa iznutra, pošto je bio na dva poena od gubitka meča.

Možda bi se neko na njegovom mestu borio kao ranjena zver da ostane u meču, ali ne i Per - on je kao da ga je baš briga za sve odservirao nonšalantno dva puta u mrežu i praktično poklonio pobedu rivalu.

Malo je reći, sramotno ponašanje profesionalnog sportiste - pogledajte i sami šta je uradio.

I ranije je Per imao sličnih ispada, svojevremeno je na meču sa Volandrijem uradio istu stvar, pamte se njegovi izlivi besa na nekolicini mečeva, a sećamo se i da je na meču protiv našeg Dušana Lajovića takođe bio "van sebe" i čak i pljunio u pravu srpskog igrača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA