Težak žreb za srpske tenisere u Dohi: Krajinović kreće protiv Gofana, Lajović igra sa Fučovičem

Neće moći da se sastanu međusobno sve do finala

  • 0
Dušan Lajović Tanjug

Srpske tenisere u Dohi nije pomilovao žreb. Na ovom turniru naša zemlja će imati dva predstavnika, a to će biti Filip Krajinović i Dušan Lajović, koji su u toku današnjeg dana saznali svoje rivale na turniru.

Filip Krajinović će se tako sastati odmah na startu sa šestim nosiocem, Davidom Gofanom, dok će Dušanu Lajoviću rivali biti Martin Fučovič iz susedne Mađarske.

Turnir u Dohi svakako će proteći u znaku povratka Rodžera Federera, koji se posle dužeg vremena vraća na teren. On će prvi meč odigrati u drugoj rundi, a protivnik će mu biti bilo Žeremi Šardi, bilo Den Evans, odnosno bolji iz duela njih dvojice. Švajcarac se nalazi u delu žreba gde i Filip Krajinović.

Inače, srpski igrač bi do polufinala mogao da naleti na Denisa Šapovalova, Tejlora Frica i Lorenca Sonega. Srpski okršaj ne bi ni bio moguć pre samog finala, pošto se Lajović nalazi na drugoj strani zajedno sa Dominikom Timom, prvim nosiocem. Austrijanac je takođe slobodan u prvom kolu, a u drugom bi ga sačekao Aslan Karacev, najveće iznenađenje i polufinalista Australijan opena.

Dušan Lajović će se u slučaju pobede nad Fučovičem sastao sa Stenom Vavrnikom, što znači da ga čeka još jedan veoma težak duel, mada sam švajcarski teniser nije u bajnoj formi.

Video: Dušan Lajović ispričao najluđu tenisku anegdotu iz detinjstva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA