≫ 

Poziv za proslavu obaranja rekorda Novaka Đokovića 8. marta

Restoran "Novak" pozvao sve navijače da proslave istorijski trenutak za srpski sport

  • 10
Restoran Novak, poster

Foto: Telegraf

Restoran “Novak”, koji je vlasništvo pordice našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića i nalazi se na Novom Beogradu, kod Arene, spremio je veliku žurku za ponedeljak kada pada Federerov rekord u broju nedelja na broju 1. Tim povodom je na Fejsbuku objavio poziv

- Svi koji znate ko je Novak Đoković, verovatno znate da ponedeljak, 8.mart predstavlja veliki istorijski momenat za srpski sport!

- Znate i da umemo da napravimo dobru žurku, ali ovoga puta u skladu sa epidemiološkim merama vas pozivamo da ponesete maske i dođete ispred restorana u ponedeljak, 8. marta, da od 18 časova obeležimo ovaj momenat za pamćenje!

- Dođite da vidite kakva iznenađenja smo vam pripremili - stoji u pozivu restorana na Fejsbuku.

 

 

Svi koji znate ko je Novak Đoković verovatno znate da ponedeljak, 8.mart predstavlja veliki istorijski momenat za srpski...Objavljuje Restoran Novak 1 - Restaurant Novak 1Subota, 6. ožujka 2021.

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    7. mart 2021 | 00:20

    Ne treba ti to. Opet će te svet i zlobnici osuditi za širenje virusa.

  • Текија

    7. mart 2021 | 01:01

    Не мора ,да је за те две више Федерер морао да се бори са Новаком одавно би био Новак испред свих.Новак је бољи у међусобним дуелима и против Федерера и Надала, тако да је рођо све јасно. Најбољи тенисер свих времена је Србин Новак Ђоковић. 🐐 Is from Serbia 🇷🇸

  • Cofi

    7. mart 2021 | 00:13

    A zabrana okupljanja?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA