≫ 

Novak Đoković u velikom stilu proslavio rekord u svom restoranu na Novom Beogradu

Direktan prenos mogli ste da pratite i na Telegraf Sportu

  • 11

Uživo:

 

19.00 - To bi bilo to. U sjajnom ambijentu je najbolji teniser sveta proslavio svoj rekord, 311 nedelja na vrhu ATP liste i ostaje nam da mu poželimo da nastavi da dominira kao što je to i do sada činio.

18.44 - "Veseli se srpski rode", zapevao je Novak pred okupljenim fanovima i izazvao oduševljenje.

18.35 - Novak je zaigrao sa majkom Dijanom u taktovima muzike uz pesmu "Rolin".

18.33 - Najbolji teniser sveta se obratio okupljenim pristalicama sa terase restorana.

- Osećam ogromnu čast i privilegiju da vas predstavljam. Znam da vam kidam živce, ali tako je slađe. Da je sve lagano ne bi bilo interesantno. Vidim puno dece ovde i nadam se da ima novih tenisrera i teniserki među vama. Trudim se da uživam koliko mogu u ovom trenutku. Gladi i žeđi u meni i dalje ima za tenisom, ali ipak treba proslaviti ovakve dane. Volim vas i još jedno veliko hvala - rekao je Đoković.

18.25 - Novak je stigao ispred restorana dočekan ovacijama brojnih fanova. Pored oca Srđana dobrodošlicu mu je poželela i majka Dijana, a u njegov u čast upriličen je i poseban vatromet.

Novaka Đoković, proslava u restoranu

Foto: Telegraf.rs

18.20 - Otac Srđan i gosti očekuju dolazak Novaka ispred restorana.

Srđan Đoković, proslava

Foto: Telegraf.rs

18.10 -  Ispred restorana Novak nalazi se oko stotinak poklonika najboljeg tenisera sveta. Pojedini imaju i zastave Srbije kojima mašu, a zabavlja ih bend koji je angažovan za ovu priliku. Očekuje se uskoro i dolazak Novaka Đokovića.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je ovog ponedeljka 8. marta ispisao novu stranicu teniske istorije tako što je srušio rekord Rodžera Federera po broju nedelja na vrhu ATP liste.

Novak je 311. nedelju najbolji teniser na svetu, a ovaj veliki dan za njega i porodicu proslaviće u ambijentu restorana Novak na Novom Beogradu.

- Veoma sam uzbuđen što koračam stazama legendi i velikana ovog sporta. Svoje mesto među njima sam stekao prateći svoj dečački san i to je divna potvrda da je sve moguće kada nešto radite iz ljubavi i strasti - rekao je Đoković.

Proslava počinje od 18 časova, a direktan prenos možete pratiti i na portalu Telegraf.rs.

Video: Novak Đoković zakoračio je u svoju 311. nedelju na prvom mestu i srušio rekord Rodžera Federera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA