Olga Danilović se pohvalila novom maskom sa likom svog oca i čuvenim "pogotkom za četiri poena"

Srpska teniserka dobro je raspoložena posle finala Liona u dublu sa Eženi Bušar

  • 0
predrag danilović Foto: MN Press

Nije uspela Olga Danilović da zajedno sa Eženi Bušar dođe do trofeja u dubl konkurenciji u Lionu. Imale su dve teniserke vođstvo u setovima i dva brejka prednosti u drugom delu igre, ali su na kraju poklekle u super-tajbrejku.

No, to nije nimalo pokvarilo raspoloženje naše teniske nade, koja se dan kasnije na svom Instagram profilu javila sa veoma zanimljivom maskom. Naime, na njoj se može videti njen otac, Saša Danilović kako postiže onaj čuveni šut „od četiri poena“, a Olga je kratko prokomentarisala sve.

- Mislim da imam najlepšu masku – 3+1! – napisala je uz sliku srpska teniserka.

Setiće se svi da je to onaj šut iz 1998. godine, a kako piše Sportando, masku su joj poklonili sportski prijatelji iz Bolonje, pošto je maska napravljena upravo u Virtusu Pointu, kompaniji koja je povezana sa legendarnim klubom.

Olga Danilović Foto: Instagram / Screenshot

Nema sumnje da pored teniskih, Olga u sebi ima i malo košarkaških gena. Nadamo se da će uskoro doći i ta toliko čekana titula, posle koje će sve krenuti u pravom smeru.

Video: Olga Danilović vežba u karantinu za Australijen open

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA