≫ 

"Veseli se srpski rode": Novak zapevao patriotsku pesmu i oduševio fanove ispred restorana

Tako je to kad se mikrofona dohvati najbolji teniser sveta

  • 54

Pokušao je klavijaturista da animira fanove okuplljene na proslavi rekorda Novaka Đokovića pesmom "Marš na Drinu", ali nije uspeo.

Zato je mikrofona morao da se dohvati najbolji teniser sveta i na oduševljenje mase zapeva: "Veseli se srpski rode".

Ova patriotska pesma stekla je veliku popularnost i tokom litija u Crnoj Gori koje je svojevremeno podržao i Novak Đoković, a emotivnim izvođenjem najbolji teniser sveta je ponovo pokazao koliko mu znači podrška srpskog naroda.

Video: Doček sa šampiona! Vatromet, baklje i uzvici za Novaka ispred restorana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goran

    8. mart 2021 | 19:57

    Ima puno glava i puno misljenja o Novaku i to je normalno, neki ga ne vole neki ga vole, neki obozavaju, neki mrze i to je normalno. Evo ja imam da kazem za tog coveka nesto. Mozda nikada nece biti najvoljeniji teniser to za sada pripada Federeru, mozda nece imati najvise slemova kada se zavesa spusti, nece biti najgraciozniji teniser koji je igrao, ne mogu ni da kazem da je najkompletniji igrac ali ne moze se osporiti cinjenica da je neko ko je probio neke granice, mnogo je rekorda iza njega necu ih govoriti jer oni koji prate znaju. Za mene ce uvek biti igrac koji je bio dominantan u najtezoj eri tenisa u sadasnjoj istoriji, mozda ga ne proglase GOAT-om sto se mene tice i ne mora, za mene ce uvek ostati teniser koji je ovoj drugoj dvojici pomrsio sve racune kojem nekada nisu mogli nista, koji ima bolji medjusobni skor(ako ostane tako) u odnosu na njih, koji ima najjacu psihu medju teniserima i za kraj moje misljenje je da je to teniser koji kada igra svoj najbolji tenis je ispred konkurencije( pre svega mislim na Federera i Nadala). Da li ce tako ostati ne znam ali znam da mu hvala na svemu i sto sam imao prilike da ga gledam i sto sam imao prilike da gledam veliku trojku. Novace hvala

  • Smokvica

    8. mart 2021 | 20:09

    Ziv i zdrav nam bio.Ponosu nas.Volimo te!

  • Laza

    8. mart 2021 | 19:31

    Svaka čast Srbendo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA