≫ 

Udovičić čestitao Novaku: Svaka čast i hvala, šampione

Ministar omladine i sporta poželeo još mnogo uspeha Đokoviću

  • 4
Novak Đoković Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je Novaku Đokoviću 311 nedelja vladavine na prvom mestu ATP liste, čime je najbolji teniser sveta oborio rekord i potvrdio svoju neprikosnovenost.

- Sa energijom koja je neiscrpna, posvećenošću koja je inspiracija milionima ljudi, delima koja govore više od svake reči, siguran sam, da je motiv i ponos koji osećamo i danas, i kroz godine tvojih pobeda, ono što ćeš Srbiji davati još dugo!

- Više je ovo za Srbiju od ispisivanja sportske istorije, jer ti si neko ko u sebi Srbiju nosi tako i toliko da je čini šampionskom koliko na terenu toliko i van njega! Svaka čast i hvala, šampione - nalazi se u čestitki ministra Udovičića.

Video: Veseli se srpski rode: Novak zapevao pred okupljenim fanovima i izazvao oduševljenje

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hmm...

    8. mart 2021 | 22:08

    Pa rano si se setio ministre prodje čitav dan.

  • Jovan

    9. mart 2021 | 10:45

    Ministar da budzet savezima cak ga i poveca ali uz to da im se vrati na ruke pola iznosa. U pitanju su milionski iznosi u dinarima. Skoro svaki savez mora da radi tako da bi dobili uopse sredstva. E moj Vanja. Pare dele Vanja Perunicic i ostali manje bitni. Fuj!!!!

  • Milo

    9. mart 2021 | 10:29

    Sram vas bilo ministre.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA