≫ 

Krajinović razmišlja o završetku sezone: "Dođe mi da se vratim u Srbiju i odmaram"

Srpski teniser je već neko vreme u izolaciji zboh korona virusa svoh fizioterapeuta

  • 0
Filip Krajinović Foto: Twitter.com

Filip Krajinović, trenutno 32. igrač sveta je istakao je da zbog drugog zaražavanja korona virusom svog fizioterapeuta Vlade Kaplarevića razmišlja da dođe u Beograd i odmara!

Da podsetimo, Krajinović je trenutno u karantinu u Dohi i veliko je pitanje da li će stići da igra na turniru u Dubiaju koji je sledeći na kome će učestvovati.

- Razmišljam da li da nastavim sezonu, li da budem u Srbiji i čekam da se situacija u celom svetu smiri. Nema mi neke matematike u ovome, gde se stalno menjaju pravila. Bilo je pravilo, ako nisi zaražen možeš da igraš, zato sam sa Vladom uzeo odvojene sobe.

- Ali vidiš, sad je on zaražen i ja ne mogu da igram. Pravila se stalno menjaju, gde god da ideš ne znaš šta te čeka i dobro ću razmisliti šta ću i kako dalje - rekao je Krajinović za Kurir.

Filip dodaje da su mnogi teniser iznervirani zbog situacije koja se dešava u tenisu.

- Mnogi igrači su izgubili motivaciju, nagradni fond se smanjio, vidite kako je bilo u Australiji. Na sreću sam sa Novakom bio u Adelaidu, bilo nam je malo lakše, ali... Mnogi su izgubili želju i volju za tenisom, kao i ja - zaključuje srpski teniser.

Krajinović trenutno čeka treći test u Dohi, nakon kog će biti poznato da li može da putuje na sledeći turnir. Čak i kada bi dobio dozvolu da putuje, stigao bi u poslednjem momentu i ne bi mogao odmoran da nastupi na narednom turniru.

Video: Filip Krajinović posle ispadanja sa Australijan opena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA