≫ 

Đoković odustao od Majamija, razlog je nikad lepši

Novak je samo nastavio niz otkaza koji su bili pre njega

  • 13
Novak Đoković, Danil Medvedev Foto: Tanjug/AP

Serija otkaza na Mastersu u Majamiju se nastavlja. Posle Federera, Tima i Nadala i Novak Đoković je odustao od turnira. Od srpskih igrača odustao je i Filip Krajinović.

Turnir za muškarce u Majamiju ima tri puta manji nagradni fond u odnosu na poslednje izdanje ovog turnira iz 2019. godine.

Ukupno će u muškoj i ženskoj konkurenciji biti podeljeno 6,68 miliona dolara (u 2019. godini 16,7 miliona dolara). Čak je i Federer tražio da se otkažu svi Mastersi.

- Ove godine se nažalost neću takmičiti na turniru u Majamiju. Vremena uz porodicu nikad nije dovoljno, pa sam zato odlučio da ovaj period budem sa njima, jer mi predstoji mnogo turnira i putovanja sa velikim restrikcijama.

- Radujem se ponovnom dolasku u Majami sledeće godine!“ - napisao je Novak na društvenim mrežama.

Novak Đoković Printskrin: Instagram/djokernole

Podsetimo, Đoković je svoju prvu masters titulu osvojio upravo u Majamiju, 2007. godine pobedom nad Giljermom Kanjasom u finalu. To je bila prva od šest – potom je Novak slavio 2011, 2012, 2014, 2015. i 2016. godine.

Video: Đoković: Sa 7 godina sam sebi postavio ciljeve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA