Žreb za Majami: Duci prošao odlično, Miomir protiv kvalifikanta, Đere u borbi sa visokim Čehom

Od bitnijih nosilaca, upravo Cicipas čeka boljeg iz duela Tijaga Monteira i Kevina Andersona

  • 0
Dušan Lajović Tanjug

Srpski teniseri Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Laslo Đere dobili su put kojim moraju proći kroz žreb Majamija, a čini se da je Duci tu ponajbolje prošao.

Lajović se nalazi u gornjem delu žreba gde bi u eventualnom četvrtfinalu igrao protiv Danila Medvedeva, prvog nosioca kojeg je uspeo da savlada u Roterdamu.

Pre toga, slobodan je u prvom kolu kao kosturaš, u drugom kolu će igrati protiv kvalifikanta, a u trećem, projektovano, protivnik bi mu bio Danijel Evans.

Kada je po sredi Đere, Laslo će na startu igrati sa Jiržijem Veselim iz Češke, dok bi mu u drugoj rundi bio protivnik Aleksandar Bublik.

Kecmanović se nalazi u donjem delu žreba gde je i favorit Stefanos Cicicpas. Miomir prvo igra protiv tenisera iz kvalifikacija, a ukoliko njega prođe, protivnik će mu biti Adrijana Manarino.

Od bitnijih nosilaca, upravo Cicipas čeka boljeg iz duela Tijaga Monteira i Kevina Andersona, dok Andrej Rubljov u drugoj rundi igra protiv jačeg iz okršaja Tenisa Sandgrena i Pedra Martineza.

Video: Novak na znamenitostima Beograda u čast istorijskog uspeha

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA