≫ 

Šokirao je sve na Australijan openu, a sada "preti" Novaku: Želim zlato u Tokiju

Aslan Karacev izneo svoje planove za ovu godinu

  • 4
Aslan Karacev Photo: Tanjug

Ruski teniser Aslan Karacev je dospeo na 27. mesto ATP liste posle osvajanja turnira u Dubaiju. Zato su i porasle ambicije tenisera iz Vladikavkaza, koji je šokirao svet plasmanom u polufinale prvog grend slem turnira sezone, Australijan opena.

Tamo je u tri seta izgubio od Novaka Đokovića, ali je najavio da će ove godine igrati bitnu ulogu na ATP Turu. To je potvrdio osvajanjem prvog pehara u karijeri prošle nedelje, a sada ima novi cilj - olimpijsku medalju.

Znamo da je to isto cilj i Novaka Đokovića kome samo ta medalja nedostaje da bi kompletirao sve što se može osvojiti u tenisu.

- Zaista nam je želja da učestvojemo na Olimpijskim igrama, da reprezentujemo Rusiju. Ne razmišljamo previše od tome, ali moramo da počnemo da pripremema.

- To je drugačiji turnir,Olimpijske igre su uvek bile nešto posebno značajno i želimo da našoj zemlji donesemo medalju. Zlatnu, ako je moguće", rekao je Jegor Jacuk, trener Aslana Karaceva za agenciju TASS.

Video: Novak Đoković zakoračio je u svoju 311. nedelju na prvom mestu i srušio rekord Rodžera Federera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA