Olga imala 5:3 i servise za pobedu pa ispala u Majamiju

Danilovićeva izgubila od Letonke Sevastove u tri seta

  • 2
Jelena Janković, Novak Đoković, Adria Tour, Olga Danilović Foto: Nikola Tomić

Srpska teniserka Olga Danilović eliminisana je na startu turnira u Majamiju gde je poražena od Letonke Anastasije Sevastove sa 6:1, 3:6, 7:6, posle dva časa i 23 minuta igre.

Danilovićeva, trenutno 160. igračica sveta, do glavnog žreba je stigla kroz kvalifikacije. Letonka je u prvom setu tri puta oduzela servis protivnici i lako povela sa 1:0, ali je Danilovićeva uzvratila u drugom u kome je viđeno šest brejkova.

Olga je vodila 3:0 i 5:2, Sevastova je brejkom smanjila na 5:3, međutim, Srpkinja je još jednom oduzela servis Letonki i taj deo meča dobila 6:3.

Danilovićeva je u trećem setu vodila sa 5:2, kod rezultata 5:3 servirala je za pobedu, ali je Letonka uspela da vrati brejk i potom preuzme kontrolu nad mečom.

Sevastova je u taj-brejku bila mnogo sigurnija i smirenija, napravila je dva mini brejka za 4:1 i bez većih poterškoća završila duel.

Trenutno 57. igračica na svetu Sevastova će se u drugom kolu sastati sa Koko Gof.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlajko

    25. mart 2021 | 03:29

    Na zalost,nema taj pobednicki mentalitet.

  • Bojcica

    25. mart 2021 | 03:59

    Zaista mi je zao. Imala je takvu lepu poziciju pre par godina. Uopšte mi nije jasno sta se to desilo sa njom? Velika šteta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA