≫ 

Mlada zvezda svetskog tenisa: Očigledno da novi talas nije spreman da pobedi Đokovića

Italijan je naveo da teniseri iz novog talasa znaju samo sa snimaka kako protivnik igra

  • 0
Janik Siner  Rolan Garos 2020 Foto: AP/Tanjug

Janik Siner, nadolazeća zvezda tenisa i finalista Mastersa u Majamiju, priznao je da novi talas igrača nije još uvek sposoban da pobedi Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

- Mnogi fanovi tenisa još uvek ne poznaju dobro igrače iz novog talasa. Imali smo u Majamiju dosta ljudi iz NekstGen generacije u četvrtfinalu, u polufinalu, mislim da je to dobra stvar za ovaj sport. Ipak, potrebno je da nova generacija pobedi veliku trojku. Oni možda izgube jedan ili dva meča, ali kao što vidimo, mladi nisu spremni da pobeđuju protiv njih konstantno. Biće momenat za to. Ne znam kada, možda za dve, a možda i za pet godina. Ne znam kada, ali biće - rekao je Siner.

Italijan je naveo da teniseri iz novog talasa znaju samo sa snimaka kako protivnik igra, jer nisu imali prilike da se takmiče međusobno na velikim turnirima.

- Zabavno je gledati mlađe igrače, pre svega, jer ne znate šta će da se desi. Ne znamo se međusobno toliko dobro - zaključio je Siner.

Siner je poražen u finalu Majamija od Huberta Hurkača kojem je to bilo prvo učešće u finalnima Mastersa, dok pre toga nije prošao dalje od četvrtfinala.

Video: Đorđe Đoković otkrio koje teniske zvezde dolaze u Beograd na Serbia Open

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA