"Kao kad ste dete i imate stan za žurku": Italijan rekao kako je kada nema velike trojke na turniru

Lorenco Sonego slikovito je objasnio odsustvo Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera sa turnira u Majamiju

  • 0
Lorenco Sonego Foto: Tanjug/AP

Italijanski teniser, Lorenco Sonego je tokom jučerašnjeg dana privukao pažnju sportske javnosti zbog jedne jako interesantne izjave vezane za vodeće igrače na svetu, koji su propustili Masters turnir u Majamiju, što je bio prvi put posle dužeg vremena, kako smo videli takvu situaciju. Tačnije, prvi put posle čak 17 godina.

U odsustvu teniskih velikana, ostali su imali priliku da zablistaju, a na kraju se istakao poljski igrač, Hurbert Hurkač, koji je u finalu savladao Italijana, Janika Sinera posle samo dva seta.

A kada je reč o samom Lorencu Sonegu, koji je Novaku Đokoviću naneo jedan od ubedljivijih poraza u karijeru na turniru u Beču poslednje sezone, on je kroz slikovi način objasnio kako to izgleda kada „velike trojke“ nema na vidiku.

- Fenomen je da oni gotovo ne izostaju sa velikih turnira, tako da je to što ih ponekad nema, recimo, olakšanje za sve ostale – rekao je Sonego za Gazeta delo sport.

On je nastavio u istom tonu, podvukavši da je možda Danil Medvedev jedini koji bi mogao vrlo brzo da pokvari dominaciju Novaka Đokovića, Rafaela Nadala i Rodžera Federera.

- Deluje kao kada ste dete i odjednom imate ceo stan na raspolaganju da napravite žurku i slavite. Rekao bih da Danil Medvedev ima šanse da ih poremeti, već je prestigao Federera i Nadala, među svim ovim novijim igračima je on neko ko je najjači i igra u kontinuitetu dobro – zaključio je Sonego.

Video: Đorđe Đoković otkrio koje teniske zvezde dolaze u Beograd na Serbia Open

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA