Nove kontroverzne izjave francuskog tenisera: Uzeo sam 12.000 da sedim u hotelu, savršeno!

Peru tenis očigledno nije u prvom planu

  • 1
Benoa Per Foto: AP/Tanjug

Kontroverzni francuski teniser Benoa Per ponovo se našao u centru pažnje javnosti, ovoga puta posle poraza od Džordana Tompsona u 1. kolu turnira u Monte Karlu!

Peru, doduše, taj poraz u tri seta nije teško pao, jer je priznao da je došao da se takmiči samo radi novca.

- Briga me za ovaj meč. Odradiću još dubl i idem kući, dva sata vožnje. Doći u Monte Karlo, jedan od najboljih svetskih turnira, i videti ga bez navijača baca me u depresiju. Osećam se jadno na terenu - rekao je Per i dodao:

- Ali sam zaradio 12.000 evra. Neki će reći da pričam o novcu, ali uzeo sam 12.000 da budem u hotelu i onda idem kući. Savršeno.

Peru ovo nije prvi put da priča o novcu, jer je na temu lake zarade govorio i tokom Australijan opena. Takođe, u Akapulku je namerno izgubio meč.

- Dođem na turnir, zaradim nešto novca i onda idem na sledeći tunrir. Radim svoj posao. Ako osvojite turnir serije ATP 250, zaradićete 30 hiljada dolara. Ja sam dobio direktan ček od deset hiljada, a ispao sam u prvoj rundi. Zašto da se mučim kao ludak samo da bih zaradio malo više - rekao je Francuz u martu ove godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA