Krajinović do šesnaestine Monte Karla za nešto više od pola sata, Basilašvili predao Filipu

Filip je u prvom setu napravio dva brejka, lako ga osvojio, a na startu drugog je odmah oduzeo servis Basilašviliju sa nulom

  • 0
Filip Krajinović

Tanjug

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u šesnaestinu finala Mastersa u Monte Karlu pošto mu je pri rezultatu 6:1, 2:0 meč predao Nikoloz Basilašvili zbog povrede.

Za 35 minuta je sve bilo gotovo, a Krajinović je od samog starta bio mnogo bolji protivnik. Videlo se da Gruzin nije u dobrom stanju, da se slabo kreće i da ne može da parira srpskom predstavniku, te je odlučio da skrati svoju agoniju na terenu.

Filip je u prvom setu napravio dva brejka, lako ga osvojio, a na startu drugog je odmah oduzeo servis Basilašviliju sa nulom, tako da je ovome to bio jasan znak da ne može dalje da parira protivniku.

Krajinoviću se prilično otvorio žreb sa donje strane, jer će u drugom kolu igrati protiv srećnog gubitnika, 94. igrača sveta Huana Londera.

Ozbiljniji posao mogao bi tek da ga sačeka u osmini finala gde je projektovano da igra protiv Fabija Fonjinija, ukoliko Italijan opravda ulogu favorita protiv Džordana Tompsona.

Video: Đorđe Đoković otkrio koje teniske zvezde dolaze u Beograd na Serbia Open

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA