≫ 

"Ne trebaju mi tapšači": Scena koju niste videli na TV-u, Novak vikao na Vajdu na kraju meča!

Nije ovo bio dan najboljeg tenisera sveta

  • 21
Novak Đoković Foto: Profimedia/AFP

Novak Đoković je šokantno poražen u 3. kolu Monaku od Dana Evansa koji je slavio sa 2:0 protiv najboljeg tenisera sveta. Nije ovo bio Đokovićev dan, koji će morati da popravi formu u nastavku sezone na šljaci, a prva naredna prilika je već u Beogradu na Serbia openu.

Novaku nije mnogo toga polazilo za rukom protiv Britanca koji je svojevremeno bio suspendovan jer je kod njega u torbi pronađena kesica sa kokainom.

U jednom momentu se Novak u završnici drugog seta, kada je bio pred porazom, u pazi između dva gema doviknuo i svom boksu, najverovatnije obraćajući se Marijanu Vajdi.

- Ne trebaju mi tapšači - viknuo je Novak, što je preneo komentator Sport kluba koji je mogao to da čuje, jer je taj momenat nije prikazan na TV prenosu, jer su tada emitovane reklame.

Podsetimo, Novak u Monte Karlu nije morao da ide u karantin, jer je stanovnik ovog mesta, a kako izgleda njegov stan u Monte Karlu, pogledajte u nastavku u galeriji:

Video: Novak kroz trnje do prve pobede u svojoj kući: Najbolji potezi Đokovića na meču protiv Sinera!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    15. april 2021 | 15:46

    Treba da ga je sramota,ne pada mi na pamet vise da trosim zivce na njega...

  • Pera

    15. april 2021 | 16:31

    Uvek smo uz Noleta.Svi pamtimo njegove pobede,osvojene gren slemove,čudesni Vimbldon 2019.Biće još pobeda,samo napred. Navija cela Srbija.

  • Zeljko

    15. april 2021 | 17:12

    Laki je malo nervozan...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA