≫ 

"Jedan od mojih najgorih mečeva, osećao sam se užasno": Đoković iskren posle poraza u Monte Karlu

Najbolji teniser sveta se ne seća kada je odigrao ovako loše

  • 9
Novak Đoković Monte Karlo Foto: Profimedia/Valery HACHE/AFP

Najbolji teniser sveta Novak Ðoković elimisan je u osmini finala Mastersa u Monte Karlu, pošto je danas izgbubio od Britanca Danijela Evansa 6:4, 7:5.

Bio je ovo prvi poraz Đokovića u ovoj godini, dok je 33. tensier sveta za dva sata i osam minuta došao do najveće pobede u karijeri.

Posle meča Novak je rekao:

- Zaslužio je da pobedi. Imao je bolji kvalitet i igrao je dobro u odlučujućim momentima. Da budem iskren, ovo je bio jedan od najgorih mojih mečeva i ne mogu da se setim da sam ovako loše igrao poslednjih nekoliko godina.

- Osećao sam se užasno na terenu, ništa nije funkcionisalo, jedan od onih dana - rekao je Novak i dodao:

- Pripremao sam se slično kao i uvek. Bio je to jedan od onih dana kada je bilo izuzetno vetrovito, vetar menja pravac, a igrao sam s rivalom koji igra mnogo slajsova i drop šotova, pri tom nikad ranije nisam igrao s njim.

- Nepredvidljiv je, u nekim momentima je imao sreće, ali odigrao je hrabro i pametno - rekao je Đoković i poručio:

Novak Đoković Foto: Profimedia/AFP

- Gledaću da izvučem pouke, a definitivno ih ima mnogo, pošto skoro ništa nije funkcionisalo. Nema mnogo pozitivnih stvari danas. Moram ovo da prihvatim i da progutam tu gorčinu koju osećam - rekao je Đoković.

Video: Nekad koristio kokain, a sad izbacio Đokovića u Monte Karlu: Detalji Novakovog šokantnog poraza!

Na pitanje zašto je, kada već ništa nije išlo, izostala malo burnija reakcija koju često vidimo u takvim situacijama, Đoković je odgovorio:

-Ne znam… Sve je loše bilo. Nisam se uopšte osećao dobro u svojoj koži, i gledao sam da budem što više u sebi, jer su mi i misli i pokreti išli na sve strane.

- Probao sam da budem koncentrisan znajući da je i on temperamentan, da voli da se bodri. Nisam osetio da mi je to potrebno. Možda bi bilo dobro da sam to uradio, ne znam, nemam pojma. Nezahvalno je sad premotavati film“.

Video: Đoković: Sa 7 godina sam sebi postavio ciljeve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brundo

    15. april 2021 | 16:08

    Sam si kriv.U pamet sledeci put.Zivot, a i sport ne prastaju slabosti i promasaje.Imao si svoje sanse u ovom mecu i nisi ih iskoristio.

  • Miloš Obilic

    15. april 2021 | 22:06

    Kakav ste to narod.... Izgubio Pa? Pa da izgubi 100 narednih mečeva čoveku trebamo se klanjati. Nije mu bio dan.. Nije mu išlo kako treba ista sad? Čovek je institucija tenisa svih vremena i sad kao izgubio odmah penzija, omatoreo si, nisi ti za tenis... Pa i Barsa i real i Bajern pa izgube. I tajson ljubio pod... I sumaher slupao bolid pa??? NOLE LEGENDO IDEMO DALJE!!! PONOS SI SRBIJE I SRPSKOGA RODA❤️

  • Stepan

    15. april 2021 | 20:33

    Nole, mec izgubljen ali resultat ostaje pozitivan stizes u Beograd da pomognes bratu oko Beograd open a i medjusobni resultat sa Nadalom ostaje nepromenjen i jasno POZITIVAN NAPRED NOLE I UZMI PARIZ TI TO MOZES!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA