Posle Novaka, ispade i Nadal - Rubljov očitao lekciju užasnom Rafi i elimisao ga u Monte Karlu!

Kakva igra mladog Rusa, ali kakva nervoza Španca

  • 13
Rafael Nadal Foto: Tanjug/AP

Nakon što je Novak Đoković eliminisan, istu sudbinu je doživeo i Rafael Nadal! Španac je doživeo svojevrsno čišćenje u četvrtfinalu Mastersa u Monte Karlu od strane Andreja Rubljova koji je slavio sa 6:2, 4:6, 6:2.

Ovakvog Nadala još uvek nismo gledali na šljaci. Kakvog? Nervoznog i nesigurnog. Toliko često je gubio svoj servis da je bilo pitanje da li može uopšte da pokrije to sve na kraju, što, naravno, nije učinio. Čak sedam brejkova je pretrpeo!

Tri puta je pretrpeo brejk u prvom setu uz jedan napravljeni, pa se tada već videlo da nešto ne štima u igri španskog tenisera. Drugi set jeste dobio, ali je imao žestoke muke da preokrene rezultat posle 4:2.

Andrej Rubljov Foto: Tanjug/AP

Ipak, sva manjkavost u njegovoj četvrtfinalnoj predstavi viđena je u odlučujućem setu. Posle pola sata igre je imao već 4:1 protiv sebe, tri puta izgubljen servis, pa je bilo jasno da je mladi Rus zaista bio bolji i da je u ovom momentu igrao najbolji tenis koji može da prikaže.

Što se tiče nervoze, ispoljavao ju je najviše, zapravo, u trećem setu kada je dva puta ispucavao lopticu sa strane kada je gubio poene, ali nije dobio za to opomenu.

Sada je sve otvoreno i upravo je Rubljov, uz Stefanosa Cicipasa, glavni favorit za osvajanje Monte Karla, a sledeća stepenica do finala biće mu Kasper Rud koji je izbacio Fabija Fonjinija iz daljeg takmičenja u dva seta.

Video: Nekad koristio kokain, a sad izbacio Đokovića u Monte Karlu: Detalji Novakovog šokantnog poraza!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojsa

    16. april 2021 | 20:46

    Ovo je dugogodisnje oruzje Nadala i Federera.Za njih su bitni grend slemovi .Nole se konacno opametio i ratuje njihovim oruzjem

  • Гаги

    16. april 2021 | 20:54

    Тенис је игра где сви могу да изгубе...

  • Putin R.S

    16. april 2021 | 22:10

    Hahahahaha lepo kaze poslovica "ko se zadnji smeje najsladje se smeje"". P...a jedna sladio se ispadanjem Novaka. Karma je kucka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA