≫ 

Nada je živela, ali je više nema: Srbija poražena od Kanade u Kraljevu, Nina još jednom posustala

Velika šteta... A, bilo je prilike za eventualni povratak

  • 0
NINA STOJANOVIC Foto: MN Press

Ženska teniska reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Kanade u plej-ofu za plasman u kvalifikacije Svetske grupe za 2022. godine pošto tim iz Severne Amerike sada ima nedostižnih 3:0. Poslednji bod za Kanađanke osvojila je Lejla Fernandez koja je posle velikog preokreta savladala Ninu Stojanović sa 3:6, 6:3, 6:4.

Prvi poen za kanadsku selekciju osvojila je upravo Fernandez koja je u prvom susretu savladala Olgu Danilović, a onda je Rebeka Marino bila bolja od Stojanovićeve.

Možemo konstatovati da su sva tri poraza u domenu iznenađenja, ali u svakom meču se dešavala velika borba koja je, na našu veliku žalost, završena pobedama gostujućeg kolektiva.

U poslednjem susretu, Nina je u prvom setu prikazala zaista dobru igru, napravila dva brejka, te je prišla na korak od pobede i nade u eventualni preokret.

I drugi set je krenuo fantastično. Stojanovićeva je oduzela servis protivnici u četvrtom gemu za 3:1, ali od tog momenta sve pada u vodu i protivnica osvaja pet gemova u nizu.

Odlučujuća borba je prošla u velikim tenzijama, propuštenim prilikama, a vrhunac se dogodio u desetom gemu gde je Nina uspela da spase četiri meč lopte, nakon čega su popustili reflektori i meč je za kratko prekinut. Posle 10 minuta je okršaj mogao da se nastavi, ali je on nedugo potom i završen.

Velika šteta, a bilo je elemenata za nadu. Glavu gore, biće bolje, budućnost je pred vama.

Video: Olga skoro u suzama: Naša teniserka teško prihvatila poraz

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA