Specijalni gost stiže na Serbian open: Novak pozvao svog velikog prijatelja

Najbolji teniser sveta nije pozvao samo kolege tenisere, već i prijatelje iz drugih svera

  • 2
Novak Đoković i Semir Osmanagić

Priontskrin: Youtube/BosnianpyramidsTV

Teniski turnir iz kategorije ATP 250 Serba Open počeo je danas u Beogradu. Osim Novaka Đokovića kao najboljeg na svetu i organizatora, na ovom turniru će biti dosta naših igrača.

Prvog dana već četvorica Srba se bore za prolaz u drugo kolo turnira, kao i jednog koji sa poslednje stepenica kvalifikacija pokušava da se dokopa glavnog žreba.

Tu su Nikola Milojević, Viktor Troicki, Danilo Petrović, Filip Krajinović i Hamad Međedović, kao i njihovi poštovani protivnici

Međutim, zanimljivo je da će osim tenisera iz regiona i Evrope, specijalni gost na turniru biti Dr Semir Osmanagić, postani arheolog i čovek koji je otkrio bosanske piramide u Visokom.

Novak je prošlog leta dva puta posetio bosanske piramide i to posle ispadanja sa US opena gde je obnovio energiju, a sada uzvraća posetu Dr Osmanagiću koji će biti gost Novakove porodice.

Video: Đoković poslao poruku pred početak Serbia Opena

(D. Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djura Brat Ilije Cvorovica

    19. april 2021 | 16:37

    Skeptican sam sto se tice,Tih Piramida u Visokom i njihovog Pravog Znacaja.Ali Gospodin Semir je svakako jedan Inteligentan Zanimljiv i Covek Slobodnog Uma.Dobro Nam Dosao,u Nas Lepi Beograd.

  • Viki

    19. april 2021 | 16:01

    Nista lepse od druzenja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA