≫ 

Čeka se Novak za srpski derbi: Kecmanović sa rolerkosterom ušao u četvrtfinale Serbia Opena!

Manji pad u igri, ali cilj je ostvaren!

  • 0
Miomir Kecmanović Foto: Serbia Open

Miomir Kecmanović uspeo je nakon tri seta i pobede nad Arturom Rindernehom 6:3, 3:6, 6:3 da se plasira u četvrtfinale Serbia Opena i tamo će sačekati Novaka Đokovića koji još jednom pobedom stiže u veliki srpski okršaj.

Kakav bal brejkova smo videli u prvom setu - čak pet jedan za drugim, ali na našu sreću, Miomir je napravio jedan više, nakon čega je lako priveo priču kraju za prvi korak ka pobedi i novoj rundi takmičenja na beogradskoj šljaci.

Ipak, usledio je veliki pad u igri Kecmanovića koji u jednom momentu nije ličio na igrača svog renomea i favorita u ovom susretu. Francuz je dva puta oduzeo servis srpskom asu i došao do nedostižnih 5:0. Pokušaj povratka u set nije uspeo, tako da je došlo do ključne borbe u odlučujućoj deonici.

Predstavnik Srbije se konsolidovao, došao do daha na pauzi, pa onda uz brejk i potvrdu stigao lako do 3:0. Nije bilo nagoveštaja da se francuski predstavnik može vratiti u susret, tako da smo dobili i prvo četvrfinalistu turnira u Beogradu.

Miomir će predahnuti i pogledati susret najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića i Sunvu Kvona odakle mu stiže protivnik za prolaz dalje. Srpski duel je u najavi, makar po projektovano, jer je Novak veliki favorit protiv tenisera iz Južne Koreje.

Do sada, Novak i Kecmanović se nisu sastajali, pa će Beograd biti idealna scena za veliki srpski derbi. Sačekajmo Noleta, a na Miomiru je da se pripremi za veliki okršaj.

Video: Đoković zaigrao basket na Serbia openu: Ja sam Jokić, a moj brat je Dončić! Imitirao i Kobija!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA