≫ 

"Jedan veliki aplauz za mog brata Đorđa": Novak posle pobede ishvalio organizaciju "Serbia Opena"

Najbolji srpski teniser u superlativu pričao o poslu koji je odrađen za organizaciju turnira

  • 0
novak đoković

Foto: Arena sport

Novak Đoković, ali i ostali učesnici "Serbia Opena", jedino o čemu treba da misle tokom turnira su igra i mečevi, jer je sve ostalo u organizaciji savršeno isprogramirano i doterano, o čemu je pričao prvi teniser sveta nakon pobede nad Korejcem Kvonom u drugom kolu.

Nole je za dosad savršen turnir javno ishvalio direktora "Serbina Opena", mlađeg brata Đorđa Đokovića.

- Mislim da je tu najzaslužniji moj mlađi brat Đorđe, jedan veliki palauz za njega - počeo je Noleo turniru u kome on, naravno, ima najvažniju ulogu, mada potencira druge aktere poput svog brata i ostalih zaslužnih za veliki projekat.

- Pohvale za čitavu organizaciju. Stvarno su uradili izvanredan posao. Poslednji put kada sam bio u Beogradu, pre nekih mesec, mesec i po dana, ovaj centar, ova zgrada, su izgledali potpuno drugačije. Šta su sve uspeli da urade za kratko vreme je za svaku pohvalu, ja sam im zaista zahvalan.

Zahvaljujući dobroj organizaciji koja je na nivou i najvećih turnira u Evropi, noletu je preostalo samo da se prepusti igri i protivnicima.

- Ja se trudim da budem više u ulozi igrača i učesnika turira, nego u ulozi organizatora ili nešto treće. Ali činjenica da je ovo porodični projekat i turnir, i naravno da je svima nama stalo da prođe na najbolji mogući način. Imali smo malo peh zbog vremena, zbog kiše koja je padala, čak je i sneg malo padao pa je to malo natopilo terene. Uglavnom, ono što čujem od igrača su pozitivni utisci, svi su zahvalni na uslovima, od smeštaja, hrane, mogućnosti treniranja... Moramo biti zadovoljni do sada, nadamo se da će nas vreme poslužiti dok kraja turnira.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA