≫ 

Australijski novinar citirao Đokovića i otkrio zbog čega propušta Madrid: “Srce ga boli zbog toga!“

Srpski teniser samo želi da slobodno vreme provede sa svojom porodicom, sa kojom ne može zajedno da putuje u doba korone

  • 1
Novak Đoković Foto: MN Press

Poraz u polufinalu Serbia Opena teško je pao Novaku Đokoviću, koji je nakon toga objavio da odustaje od Mastersa u Madridu, koji će biti odigran tokom maja meseca. Srpski teniser i najbolji na svetu istakao je da će pred sam Rolan Garos ipak biti u Beogradu, gde će se održati zamenski turnir zbog pomeranja drugog Gren slema u sezoni.

On se u međuvremenu obratio Madridu i svim navijačima u Španiji, a samim tim je poželeo da se u budućnosti vrati na taj turnir, koji je jedno vreme bio igran na čuvenoj plavoj šljaci, mada je to promenjeno i vraćeno “u normalu“.

Međutim, australijski novinar i urednik australijskog “Jahu Sporta“, Sem Gudvin je napisao tekst koji je odjeknuo u javnosti oko razloga zbog kojih je Đoković odustao od puta u Španiju. U njemu je obrazložio tu odluku privatnim razlozima srpskog tenisera uz podsećanje da Novaku teško pada razdvojenost od supruge Jelene i dece, te da je zbog toga opredeljen da više vremena provodi kod kuće, u Beogradu.

- S vremena na vreme me srce bilo zbog toga – rekao je Đoković svojevremeno, kada je govorio o razdvojenosti od porodice.

On je tada dodao da je zbog toga morao da promeni plan, jer želi da više vremena provede sa decom Stefanom i Tarom, kao i suprugom Jelenom.

- Zato ću morati da promenim plan u odnosu na prošlu godinu, kao i u odnosu na sve prethodne. Očigledno je da na mene utiče ta razdvojenost i moraćemo da vidimo da pravila o putovanjima širom sveta i Evropi. Veliki mi je problem kada ne mogu da odvedem porodicu sa mnom na putovanjaizjavio je Đoković, a citirao Gudvin u svom dugačkom tekstu.

Video: Mateo Beretini osvojio Serbia open: Pobedio Đokovićevog dželata u finalu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA