≫ 

Novak izgubio u tucanju jajima pa poručio: Nadam se da ću na krilima ove dobre energije osvojiti RG

Najbolji teniser sveta nastavlja posetu Arheološkom parku u Visokom

  • 11
Novak Đoković i Semir Osmanagić Priontskrin: Youtube/BosnianpyramidsTV

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ponovo je u poseti Arheološkom parku "Bosanska piramida Sunca" u Visokom, gde je poručio da se nada da će mu poseta i pozitivna energija koristiti u nastavku sezone za ostvarenje najviših ciljeva.

Đoković je sa lokalnim stanovništvom tokom popodneva upriličio takmičnje u tucanju uskršnjim jajima u kojem je poražen, piše portal Klix.ba.

Prvi reket sveta je u Visoko stigao pre nastupa na Rolan Garosu u Parizu (30. maja), ne krijući da na ovaj način želi da što spremniji dočeka ovaj izuzetno važan turnir.

Pogledajte i fotografije sa lica mesta:

- Uzbuđen sam zbog dolaska kao i prvi put. Kada dolazim kod prijatelja i izvanrednog domaćina Semira Osmanagića, uvek sam nasmejan. Prošle godine sam došao tačno pred nastavak sezone u koju sam krenuo odlično i nadam se da ću na krilima ove dobre energije moći da zabeležim dobre rezultate na predstojećim turnirima, pogotovo Rolan Garosu koji mi je najbitniji - rekao je Đoković.

Na pitanje novinara da li u budućnosti možda ima planove da u ovom području kupi vikendicu, piznao je da nije razmišljao o tome, ali da se u Visoko rado vraća uvek kada ima dovoljno slobodnog vremena.

- Sada sam rado čest gost ovde i trudim se da širim dobru reč i promovišem Arheološki park na čelu sa Semirom. Ipak, nemam još takve planove, ali uz ovakve domaćine, ovde se rado vraćam sa širokim osmehom - zaključio je Đoković.

Podsetimo, Đoković je već dva puta dolazio u Visoko. Prvi put 15. jula prošle godine i to posle preležane korone, zajedno sa roditeljima. Drugi put je došao sa suprugom Jelenom polovinom oktobra posle finala Roland Garosa kada je izgubio od Rafaela Nadala.

Pogledajte kako izgleda novi automobil Novaka Đokovića:

Video: Novak vibrira na višim frekvencijama od ostalih tenisera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svasta

    3. maj 2021 | 19:30

    Ni Novaku nije dobro. Piramide u Visokom I to zrace bas pozitivno,svasta. Kao I Gospa u Medjugorju.

  • Nina

    3. maj 2021 | 20:02

    Bas su mi simpaticni i dragi obojica 😊

  • Sve je moguce

    4. maj 2021 | 08:49

    Ali da fildzan 22 posto djematic zraci, bas ne verujem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA