≫ 

"Kirjos je istinski naslednik Federera, Nadala i Đokovića"

Rafin stric Toni ishvalio Australijanca

  • 5
Nik Kirjos Foto: AP/Tanjug

Prošlo je gotovo godinu dana otkako Nik Kirjos nije kročio na tlo Evrope usled pandemije korona virusa koju je proveo u Australiji.

I to će se uskoro promeniti jer će se za sezonu na travi i Vimbldon pripremati na Balearskim ostrvima, na turniru koji organizuje Toni Nadal, Rafin stric.

- Nik Kirjos je teniska zvezda, u to niko nema sumnje. Posle Federera, Nadala i Đokovića, on je jedan od najomiljenijih tenisera na svetu, možda i najvoljeniji među mlađim generacijama. On je njihov istinski naslednik - smatra Toni Nadal.

Bez obzira što je napunio 26 godina Australijanac još nije potvrdio talenat, pogotovo na Grend slemovima gde gde je maksimalno dobacio do četvrtfinala.

- Nik je vrlo dobar igrač, koji ume da napravi šou na terenu. Za nas je sjajna vest što je odabrao da igra turnir na Majorki. Nadam se da će njegovo prisustvo biti magnet za publiku - zaključio je Toni.

Video: Novak vibrira na višim frekvencijama od ostalih tenisera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bhm

    3. maj 2021 | 23:39

    Španska groznica?Toni na respiratoru?Toni na kokainu?Kirjos 389 igrac na ATP listi koji ikada nije osvojio ni ozbiljniji turnir do svoje 57 godine???Zanimljiv zaglupelom narodu jer pravi cirkus od tenisa dok mu se za to gleda kroz prste jer je australijanac?Ne znam Toni...Đoki fali samo 3 GS i biće u svemu ispred tvog bratanca i Svajcarca a ti posle slobodno iznosi svoje misljenje,nije priblem jer i ovako nije bitno....

  • Nele

    3. maj 2021 | 22:45

    Haha čuj ovog, najvoljeniji...Ulizuje mu se samo zato što pljuje po Novaku, ljiga obična 🤮

  • stranac

    3. maj 2021 | 23:02

    Ajde Toni ne brljavi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA